İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

TEMELTAŞ TİCARET KOLLEKTİF ŞİRKETİ ORHAN VE EYÜP FATİH BAYRAK

ADI / SOYADI / UNVANI: TEMELTAŞ TİCARET KOLLEKTİF ŞİRKETİ ORHAN VE EYÜP FATİH BAYRAK

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 10061 / SAMSUN

DOSYA ESAS NO: 2018/801

İLAN METNİ

T.C. SAMSUN ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ
Sayı : 2018/801 Esas
İLAN

TOPLANTI İLANI ÖZET BİLGİLERİ
Dosya Numarası: 2018/801 Esas
Tebligat Konusu: TEMELTAŞ TİCARET KOLLEKTİF ŞİRKETİ ORHAN VE EYÜP FATİH BAYRAK
Toplantı Muhatabı: Alacaklılar ve 3. Şahıslar

İLAN METNİ
TEMELTAŞ TİCARET KOLLEKTİF ŞİRKETİ ORHAN VE EYÜP FATİH BAYRAK Konkordato Komiserliği’nden (Samsun Asliye Ticaret Mahkemesinin 2018/801 Esas Sayılı Dosyası) ALACAKLILARI ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET

Samsun Ticaret Sicil Müdürlüğünün; 10061 numarasına kayıtlı TEMELTAŞ TİCARET KOLLEKTİF ŞİRKETİ ORHAN VE EYÜP FATİH BAYRAK ‘ın Samsun Asliye Ticaret Mahkemesinin 2018/801 Esas sayılı dosyasında, 17.04.2019 tarihinden başlamak üzere 1 yıl süre ile konkordato kesin mühlet kararı verilmiş; kesin mühlet kararıyla birlikte, geçici mühlet kararıyla konkordato geçici komiser heyeti olarak görevlendirilen Mali Müşavir Bağımsız Denetçi Fuat Kubilay ve Av. Hacer Yetkin ‘in kesin mühlet kararı ile de, konkordato komiser heyeti olarak görevinin devamına hükmedilmiştir.
İş bu ilan geçici mühlet kararının verildiği 26.11.2018 tarihi esas olmak üzere şirketten alacaklı olduğunu beyan edenlerin toplantıya davet edilmesi ve müzakerenin yapılması ile ilgilidir. Alacaklıların bu toplantıya gelmeleri veya yetkili bir vekil ile kendilerini temsil ettirmeleri, toplantıya katılacak veya kendilerini temsil edecek gerçek veya tüzel kişilerin imza sirküleri, konkordato toplantısına katılma ve oy kullanmak için ÖZEL YETKİ BELGELİ VEKALETNAMELERİNİ yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
İİK’nun 301. maddesi doğrultusunda 20.03.2020 Cuma günü saat 14.30’da, Kıran Mahallesi 715. Sokak No:2 İlkadım/SAMSUN adresindeki, Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası toplantı salonunda, borçlunun bilançosunda kayıtlı olanlarla “Alacaklılar Toplantısı” yapılacaktır. Alacaklılar Toplantısına İİK. 301 Maddesi doğrultusunda davet edilmiş bulunmaktasınız.
İİK.nin 301. maddesi gereğince alacaklılar, toplantıdan önceki 7(yedi) gün içinde, Konkordato süreci ile ilgili belgelerini, Konkordato Komiseri Fuat Kubilay’ın ofisi olan Kale Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:22/ 15 İLKADIM SAMSUN adresinde inceleyebileceklerdir.
Alacakları geçici mühlet tarihi olan 26.11.2018 tarihinden önce doğmuş olanlar bu toplantıya iştirak edebileceklerdir. (Rehinli alacaklılar hariç)
İİK.nin 302. maddesi gereğince, sadece konkordato projesinden etkilenen alacaklılar oy kullanabilir.
Toplantının bitimini takip eden 7 gün içinde vuku bulacak iltihaklar kabul edilecektir.
İlanen duyurulur.

KONKORDATO KOMİSERLERİ
Mali Müşavir Bağımsız Denetçi Fuat Kubilay
Hacer Yetkin Avukat

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet-781083.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim