İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

PEKER DEMİR ÇİMENTO İNŞ.MALZ.TAAH.TİC.SAN.LTD.ŞTİ

ADI / SOYADI / UNVANI: PEKER DEMİR ÇİMENTO İNŞ.MALZ.TAAH.TİC.SAN.LTD.ŞTİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 7260021561

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 87767 / ANKARA

DOSYA ESAS NO: 2018/891

İLAN METNİ

ANKARA 2. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ

ALACAKLILAR KURULU TOPLANTISI İLANI
ESAS NO: 2018/891 E.

Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde görülmekle olan konkordato davasında, Mahkemenin 03.05.2019 tarihli kararında Peker Demir Çimento İnşaat ve Ticaret Ltd. Şti.’nin talebinin kabulüne ve Konkordato talep eden şirkete 1 (bir) yıllık kesin mühlet verilmesine karar verilmiştir.
Heyetimizce daha evvelce alacaklılara davet ilanı basın ilan ve posta yolu ile yapılmış, yapılan bildirimlerin tahkiki tamamlanmıştır. Gelinen süreçte İİK. 301. maddesi gereğince 04.04.2020 Cumartesi günü için alacaklılar kurulu toplantısına davet ilanı yapmak gerekmiştir.
Bu doğrultuda, Peker Demir Çimento İnşaat ve Ticaret Ltd. Şti.’nden alacaklı olup; alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklılar ile aşağıda belirtilen yer, tarih ve zamanlarda konkordato projesinin müzakeresi için toplantı yapılacaktır.
Toplantıya katılacak alacaklıların, temsilcilerinin ya da vekillerinin, yetkili olduklarını gösterir noter tasdikli imza sirküleri veya vekâletnamelerini ve kimliklerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Alacaklılar veya vekilleri toplantı öncesindeki 7 gün içerisinde (mesai saatleri içerisinde) Borçlu Şirketin bilgilerini tarafımızdan talep ederek inceleyebileceklerdir. Konkordato Komiser Heyeti tarafından adresi tarafımızca belli olan alacaklılara ilanın birer örneği posta ile gönderilecektir. Alacaklılar toplantısının bitimini takip eden yedi gün içinde gerçekleşen iltihakların kabul edileceği hususları ilan olunur.

Toplantı Yeri : Atisan Sanayi Sitesi Yönetim Binası Ostim OSB Mah. 1571. Cad. No: 17 Yenimahalle/ANKARA
Toplantı Tarihi : 04.04.2020 Cumartesi

Adi Alacaklar İçin Toplantısı Saati: 13:00 – 15:00 arasıdır.
Rehinli Alacaklılar İçin Toplantı Saati: 15:15-15:30 arasıdır.

Peker Demir Çimento İnşaat ve Ticaret Ltd. Şti.
Konkordato Komiserler Kurulu

Abdulkadir BOZDOGAN
Yeminli Mali Müşavir
Veysel ÖZDEMİR
İnşaat Mühendisi
Doç. Dr. Cafer EMİNOĞLU
Hukukçu

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-alacaklilar-kurulu-toplantisina-davet-785682.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim