İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ÖNGÖR GRUP TURİZM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: ÖNGÖR GRUP TURİZM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 6590264869 / KAYMAKKAPI VERGİ DAİRESİ / ISPARTA

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 9995 / ISPARTA

DOSYA ESAS NO: 2018/467

İLAN METNİ

T.C.
ISPARTA 2. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
( TİCARET MAHKEMESİ SIFATIYLA)
ALACAKLILAR TOPLANTISINDA DAVET İLANI
ESAS NO:2018/467 Esas

Isparta 2. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülmekte olan konkordato davasında, Mahkeme tarafından 01.04.2019 tarihinden itibaren Öngör Grup Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ve Süleyman Sami ÖNGÖR hakkında 1 (bir) yıllık kesin mühlet kararı verilmiştir.
Kesin mühlet kararı ile birlikte konkordato komiser heyetimiz, İİK m.299 uyarınca alacaklılara alacaklarını bildirmeleri için davet gerçekleştirmiş, alacak kayıtlarının tamamlanmasından sonra İİK. M.300 uyarınca alacak kayıtları hakkında borçlunun beyanını almış, alacak kayıtları üzerindeki tahkikatını tamamlamış ve İİK. m. 290/2A uyarınca konkordato projesinin tamamlanmasına katkıda bulunarak borçlu tarafından projenin nihai halinin sunulmasını sağlamıştır. Tüm bu işlemler neticesinde alacaklılar toplantısı yapılabilmesi için gerekli tüm işlemler tamamlanmış olduğundan komiser heyetimizce İİK m. 301 uyarınca aşağıda belirtilen tarih, saat ve yerde borçlunun konkordato teklifini müzakere etmek üzere alacaklılar toplantısı yapılmasına karar verilmiştir.
İİK 301 m. gereğince alacaklılar, alacaklılar toplantısından önceki 7 gün içerisinde komiserliğimiz uhdesinde bulunan belgeleri aşağıda belirtilen toplantı adresinde inceleyebileceklerdir. Aşağıda belirtilen yer ve günde gerçekleştirilecek toplantıya katılacak alacaklıların, temsilcilerinin yada vekillerinin, yetkili olduklarını gösterir noter tasdikli imza sirküleri veya vekaletnamelerinin yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Alacaklılar toplantısının bitimini takip eden 7 gün içinde gerçekleşen iltihaklar da kabul edilecektir.
Toplantı yeri: Bahçelievler Mah. 102 Cad. No: 81(Barida Hotel) Merkez/Isparta
Toplantı Tarihi: 13/03/2020
Adi Alacaklılar Toplantısı Saati : 10:30
Rehinli Alacaklılar Toplantısı Saati: 14:00

Konkordato Komiser Kurulu
Dr. Öğr. Üyesi Ferhat BİTLİSLİ Dr. Öğr. Üyesi Hakkı KIYMIK

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet-778579.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim