İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

LİVA PAK AMBALAJ SAN. VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: LİVA PAK AMBALAJ SAN. VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 172665 / İZMİR

DOSYA ESAS NO: 2019/263

İLAN METNİ

ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET
(İİK m. 301)
LİVAPAK AMBALAJ SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ.
KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN
(İzmir 2. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2018/263 E. Sayılı Dosyası)

İzmir Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün Merkez 172655 numarasında kayıtlı, “Ege Serbest Bölgesi Akçay Cad. Nilüfer Sok. No:144/1-Gaziemir/İZMİR ” adresinde faaliyet gösteren Livapak Ambalaj San. Tic.Ltd. Şti.ne İzmir 2. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2019/263 E. sayılı dosyasından, 19.06.2019 tarihinden başlamak “üzere 1 yıllık kesin mühlet verilerek geçici mühlet komiseri Oktay AVŞAR’ın konkordato komiseri olarak görevini sürdürmesine karar verilmiştir.
Komiserliğimce, İİK m. 299 uyarınca alacaklılar, alacaklarını bildirmeleri için gerek İİK m. 288’e uygun olarak ilanen gerekse [adresi bilinenleri] posta yoluyla davet edilmiş, alacak kayıtlarının tamamlanmasından sonra alacak kayıtları hakkında İİK m 300 uyarınca borçlunun beyanını alınmış borçlunun söz konusu beyanları, alacakları kısmen veya varsa tamamen reddedilen alacaklılara posta yoluyla bildirilmiştir.
Böylelikle alacaklılar toplantısı yapılabilmesi için gerekli tüm işlemler tamamlanmış olduğundan; komiserliğimce İİK m 301 uyarınca “Adalet Mahallesi Manas Bulvarı No:12/2 Bayraklı/İZMİR” adresinde, borçlunun konkordato teklifini müzakere etmek üzere 03.04.2020 günü saat 10.00 da alacaklılar toplantısı yapılmasına karar verilmiştir.
İİK m. 301 gereğince, alacaklıların alacaklılar toplantısından önceki 7 gün içinde komiserliğimin uhdesinde bulunan belgeleri, şirket merkezi olan “Ege Serbest Bölgesi Akçay Cad. Nilüfer Sok. No:144/1-Gaziemir/İZMİR” adresinde inceleyebilecekleri, alacaklıların yukarıda belirtilen yer ve günde gerçekleştirilecek toplantıya katılabilecekleri, toplantıya bizzat katılacakların yanlarında kimlik fotokopisi (tüzel kişilerde ise imza sirküleri fotokopisi);vekil vasıtası ile katılacakların Avukatlık Kanunu’nun 35. maddesi gereğince yalnızca avukatla temsil edilebileceği ve bu kez de usulünce tanzim edilmiş vekaletnamenin hazır edilmesinin gerektiği ilan olunur.

Konkordato Komiseri
Oktay AVŞAR

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet-779386.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim