İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

KAYA TRİKO PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: KAYA TRİKO PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 506179 / İSTANBUL

DOSYA ESAS NO: 2018/1005

İLAN METNİ

KAYA TRİKO SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
KAYA TRİKO PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN

(İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2018/1005 E. Sayılı Dosyası)
ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET

İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğünün 198944 numarasına kayıtlı Kaya Triko Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile 506179 numarasına kayıtlı Kaya Triko Pazarlama İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2018/1005 E. sayılı dosyasında, 14/03/2019 tarihinden başlamak üzere 1 yıl süre ile konkordato kesin mühlet kararı verilmiş, Komiser Heyetimiz tarafından 20/05/2019 tarihli ilanla alacaklılar alacaklarını beyan için davet edilmiş, alacaklarını bildirmeyenlerin bilançoya kayıtlı olmadıkça konkordato projesi müzakeresine kabul edilmeyeceği ihtarı yapılmış; bilançoya ve alacaklı bildirimlerine istinaden alacaklılar listesi (cetveli) hazırlanarak mahkeme dosyasına sunulmuş ve dolayısıyla alacaklılar toplantısı yapılabilmesi için gerekli işlemler tamamlanmıştır.
Borçlu şirketten alacaklı olduklarını bildirenler ile İİK m. 302 uyarınca bilançoda kayıtlı alacaklıların katılabilecekleri Alacaklılar toplantısı, İİK m. 301 uyarınca 18/03/2020 Çarşamba günü aşağıda gösterilen saatte ve adreste yapılacaktır:

Rehinli Alacaklılar Toplantısı: 18/03/2020 Çarşamba, saat 13.00.
Adi Alacaklılar Toplantısı: 18/03/2020 Çarşamba, saat 15.00.
Adres: Meşrutiyet Mah. Şair Nigar Sok No: 91 Ölmez Han Kat: 3 Osmanbey-Şişli / İstanbul.

İİK m. 301 çerçevesinde, alacaklıların alacaklılar toplantısından önceki yedi gün içerisinde Komiserliğimiz uhdesinde bulunan belgeleri Meşrutiyet Mah. Şair Nigar Sok No: 91 Ölmez Han Kat: 3 Osmanbey-Şişli / İstanbul adresinde inceleyebilecekleri; alacaklıların yukarıda belirtilen yer ve günde gerçekleştirilecek toplantıya katılarak kabul/ret beyanında bulunabilmeleri için toplantıya bizzat veya yetkili temsilci vasıtasıyla katılmaları; bir haftalık iltihak süresinde katılmak isteyenlerin, belgelerin incelenmesi için yukarıda belirtilen adreste aynı esaslar çerçevesinde, bizzat veya iadeli taahhütlü mektup ile katılabilecekleri; temsilci olarak toplantıya katılacak avukatlar bakımından HMK m. 74 uyarınca ÖZEL YETKİ içeren vekaletname aslını veya onanmış bir örneğini, tüzel kişi temsilcileri bakımından noterde düzenlenmiş imza sirküleri aslını, diğer yasal veya iradi temsilciler bakımından temsil yetkisini gösteren resmi belge aslını, bu belgelerin Komiserliğimize tevdi edilmek üzere “aslına uygundur” ibaresi içeren imzalı bir adet örneğini ve ayrıca kimlik teşhisine yarar resmi bir belgeyi (nüfus cüzdanı, ehliyet, baro kimliği v.b.) yanında getirmeleri gerektiği; yetkili temsilci olduğu anlaşılamayan kişilere alacaklılar toplantısı sırasında oy hakkı tanınmayacağı ilan ve ihtar olunur.
Konkordato Komiser Heyeti
Prof. Dr. Özgür ÇATIKKAŞ, SMMM Abdullah Naci ÇETİN ve Erdem AKYAZILI

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-alacaklilar-toplantisina-davet-779426.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim