İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

DİZPA ELEKTRİK TURİZM İNŞAAT ARAÇ KİRALAMA VE ENDÜSTRİYEL DAĞCILIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: DİZPA ELEKTRİK TURİZM İNŞAAT ARAÇ KİRALAMA VE ENDÜSTRİYEL DAĞCILIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 3020448341 / BEYOĞLU VERGİ DAİRESİ / İSTANBUL

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 577424 / İSTANBUL

DOSYA ESAS NO: 2018/1034

İLAN METNİ

ÇEKİŞMELİ ALACAK İLANI
T.C. İSTANBUL 2. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI’NDAN

ESAS NO : 2018/1034
Davacılar DİZPA ELEKTRİK TURİZM İNŞAAT ARAÇ KİRALAMA VE ENDÜSTRİYEL DAĞCILIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (Ticaret Sicil No:577424) (Beyoğlu Vergi Dairesi;Vergi No:3020448341) ve MUSTAFA MERT YANBASTI (TCN:66454266188) tarafından açılan Konkordato (Adi Konkordatodan Kaynaklanan (İİK 285 İla 308/h)) davasının yapılan açık yargılaması sırasında verilen ara kararı gereğince:
Türkiye Ekonomi Bankası A.Ş.,Yalova Al Tic. Demir Taah. San. Ltd. Şti.,Türkiye Halk Bankası A.Ş.,Denizbank A.Ş.,,Tam FaktoringA.Ş.,Garanti Bankası A.Ş. ,Yapı Ve Kredi Bankası A.Ş.,Ziraat Bankası A.Ş., Huzur Faktoring A.Ş.,Zekeriya Çakır,Denizbank A.Ş.,QNB Finansbank A.Ş., Anadolubank A.Ş.,Türkiye İş Bankası A.Ş.,ING Bank A.Ş.,Asya Krom-Ayhan Karasu çekişmeli alacakların alacaklılarıdır.
Çekişmeli hale gelen alacakların sayısı, alacak tutarları, yapılacak incelemelerin özelliği ve harcanacak emek ve mesai gözetilerek bankalar dışında alacağı çekişmeli hale gelen her bir alacaklının, her bir bilirkişi için ayrı ayrı 300,00TL’den toplam 900,00 TL bilirkişi ücretini,bankaların ise 400,00×3=1.200,00 TL bilirkişi ücretini bu tutanağın tebliğinden itibaren iki haftalık kesin süre içinde mahkememiz veznesine ayrı ayrı depo etmelerine,depo etmediği takdirde, konkordato komiser heyeti raporunda belirtilen,çekişmeli alacak kalemi noktasında bilirkişi incelemesinden vazgeçmiş sayılacağının,bu durumda çekişmeli hale gelen alacak kalemlerinin hesaba katılıp katılmaması ile ilgili ve kesin olmak üzere karar verileceği hususunun herbir alacaklıya ayrı ayrı tebliğ yerine geçmek üzere ilanen tebliğ olunur.

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-cekismeli-alacak-ilani-789426.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim