İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ŞEKER ÇEVRE DANIŞMANLIĞI ENERJİ VE ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.

ADI / SOYADI / UNVANI: ŞEKER ÇEVRE DANIŞMANLIĞI ENERJİ VE ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 84017 / ANTALYA

DOSYA ESAS NO: 2018/810

İLAN METNİ

T.C.
ANTALYA
1.ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ

ESAS NO : 2018/810

İLAN

ŞEKER ÇEVRE DANIŞMANLIK ENERJİ VE ÖZEL SAĞLIK HİZM.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET İLANI

Şeker Çevre Dan. Enerji ve Özel Sağ. Hiz. San. Ve Tic. Ltd. Ştî’nin 26.11.2018 tarihli konkordato talebi üzerine 05.03.2019 tarihinden başlamak üzere 1 yıl süre ile kesin mühlet kararı verilmiştir. Kesin mühlet kararı ite birlikte Mali Müşavir Şengül Gündoğdu komiser olarak görevlendirilmiştir.
Konkordato mühleti içerisinde alacaklılar toplantısının yapılmasına kadar Kanunda öngörülen tüm işlemlerin Komiserliğimizce gerçekleştirilmesini müteakip alacaklar toplantısı hazırlık işlemlerine başlanılmış ve bu çerçevede borçlu şirketlerin konkordato tekliflerini müzakere etmek üzere 21-Şubat-2020 tarihinde saat 15:00‘te Tarım Mah Perge Bulvarı Yeşilevler M.Uysal Sitesi B Blok No: 43/7 M.paşa/Antafya adresinde alacaklılar toplantısı gerçekleştirilmesine karar verilmiştir.
Toplantıya bizzat katılacakların yanlarında kimlik ve kimlik fotokopisini (tüzel kişilerde ise imza sirküleri, yetki belgesi ve fotokopilerini) bulundurmaları gerekmektedir. Vekil aracılığı ile toplantıya katılacakların Avukatlık Kanunu’nun 35. Maddesi gereğince yalnızca avukatla temsil edilebileceği, avukatların HMK m. 74 uyarınca özel olarak yetkilendirilmesi zorunluluğu bulunmaktadır.
IİK m. 302/VII gereğince, toplantının bitimini takip eden yedi günlük iltihak süresi içerisinde, saat 13:00 – 17:00 arasında 11 Tarım Mah Perge Bulvarı Yeşilevler M.Uysal Sitesi B Blok No: 43/7 M.paşa/Antalya adresine gelerek konkordatoyu kabul veya ret yönünden oy kullanabilecektir/Toplantıya katılmayan veya iltihak süresi içerisinde kabul beyanı vermeyen alacaklılar, konkordato teklifini reddetmiş sayılacaklardır.
Alacaklıların alacaklar toplantısından önceki yedi gün içinde Komiserliğimizin uhdesinde bulunan belgeleri, saat 13:00 – 17:00 arasında ” Tarım Mah Perge Bulvarı Yeşilevler M.Uysal Sitesi B Blok No: 43/7 M.paşa/Antalya adresinde inceleyebileceklerdir. ( Tel: 05365289636) İLAN OLUNUR. 06.02.2020

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet-768135.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim