İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

GÜNBAY ELEKTRİK GIDA İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: GÜNBAY ELEKTRİK GIDA İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 4270539450

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: .

DOSYA ESAS NO: 2018/900

İLAN METNİ

ALACAKLILAR TOPLANTISI DAVET İLANI
GÜNBAY ELEKTRİK İNŞAAT GIDA TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

(Malatya 4. Asliye Hukuk Mahkemesinin 2018/900 Esas Sayılı Dosyası) Malatya Ticaret Sicili Müdürlüğü’nde 13365 sicil numarasıyla kayıtlı Günbay Elektrik İnşaat Gıda Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin, konkordato talepleri üzerine 29-03-2019 tarihinden başlamak üzere bir yıl süreyle kesin mühlet kararı verilmiştir. Kesin mühlet kararı ile birlikte Prof. Dr. Yusuf Cahit Çukacı ile Arş. Gör. Bünyamin Kartal konkordato komiser heyeti olarak görevlendirilmiştir.Konkordato mühleti içerisinde alacaklılar toplantısının yapılmasına kadar Kanunda öngörülen tüm işlemlerin heyetimizce gerçekleştirilmesini müteakip alacaklılar toplantısı hazırlık işlemlerine başlanılmış ve bu çerçevede borçlu şirketlerin konkordato tekliflerini müzakere etmek üzere 16-Mart-2020 tarihinde saat 14:00’te Turgut Özal Mahallesi Gülümser Caddesi No: 32 Yeşilyurt Malatya adresinde ( Tel:4442164 ) alacaklılar toplantısı gerçekleştirilmesine karar verilmiştir.
Toplantıya bizzat katılacakların yanlarında kimlik ve kimlik fotokopisini (tüzel kişilerde ise imza sirküleri, yetki belgesi ve fotokopilerini) bulundurmaları gerekmektedir.
Vekil aracılığı ile toplantıya katılacakların Avukatlık Kanunu’nun 35. Maddesi gereğince yalnızca avukatla temsil edilebileceği, avukatların HMK m. 74 uyarınca özel olarak yetkilendirilmesi zorunluluğu bulunmaktadır.
Toplantıya katılım sağlayamayan alacaklıların, İİK m. 302/VII gereğince, toplantının bitimini takip eden yedi günlük iltihak süresi içerisinde, saat 12:00 – 17:00 arasında “Turgut Özal Mahallesi Gülümser Caddesi No: 32 Yeşilyurt Malatya” adresine gelerek konkordatoyu kabul veya ret yönünden oy kullanabilecektir.
Toplantıya katılmayan veya iltihak süresi içerisinde kabul beyanı vermeyen alacaklılar, konkordato teklifini reddetmiş sayılacaklardır.
Alacaklıların alacaklar toplantısından önceki yedi gün içinde Komiserliğimizin uhdesinde bulunan belgeleri, saat 12:00 – 17:00 arasında “Turgut Özal Mahallesi Gülümser Caddesi No: 32 Yeşilyurt Malatya” adresinde (Tel: 4442164) inceleyebileceklerdir. İlan olunur.

KONKORDATO KOMİSERLERİ
PROF. DR. YUSUF CAHİT ÇUKACI ARŞ. GÖR. BÜNYAMİN KARTAL

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserlerinden-alacaklilar-toplantisina-davet-778577.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim