İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

SAMSUN KARDEŞLER ELEKTROMARKET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: SAMSUN KARDEŞLER ELEKTROMARKET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 2117-Tekkeköy /  SAMSUN

DOSYA ESAS NO: 2018/759

İLAN METNİ

KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN ALACAKLILAR TOPLANTISI İLANI

Samsun Ticaret Sicil Müdürlüğünün Tekkeköy- 2117 numarasında, Samsun Ticaret ve Sanayi Odasının ise Samsun – 30426- numarasında kayıtlı olup Şabanoğlu Mah.104. sok No:6 / 1 Tekkeköy Samsun adresinde faaliyet gösteren Samsun Kardeşler Elektromarket Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hakkında,
Samsun Asliye Ticaret Mahkemesinin 2018 / 759 E. sayılı dosyasında 03.04.2019 tarihinden başlamak üzere 1 yıllık kesin mühlet verilmiştir. Kesin mühlet kararıyla birlikte, geçici mühlet kararıyla konkordato geçici komiser heyeti olarak görevlendirilen YMM Muzaffer KAYAOĞLU ve Avukat Yusuf Ziya ÇİMEN’ den oluşan heyetimizin, konkordato komiser heyeti olarak görevinin devamına hükmedilmiş olup buna ilişkin karar da 30.04.2019 tarih ve 9819 sayılı Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi ile 11.04.2019 tarihli Basın İlan Kurumunun resmi ilan portalında ILN00979520 ilan no ile ilan edilmiştir.
Heyetimizce İİK m. 299 uyarınca alacaklılara alacaklarını bildirmeleri için davet ilanı 11.12.2019 tarihinde gerçekleştirilmiş bu ilanda, alacaklarını süresinde hiç bildirmeyen alacaklıların bilançoda kayıtlı olmadıkça konkordato projesinin müzakerelerine kabul edilmeyeceği bildirilmiş; alacak kayıtlarının tamamlanmasından sonra İİK m. 300 uyarınca alacak kayıtları hakkında borçlunun beyanları alınmış, alacak kayıtları üzerindeki tahkikat tamamlanmış; bilanço ve alacaklı bildirimlerine istinaden alacaklılar listesi (cetveli) hazırlanarak alacaklılar toplantısı yapılabilmesi için gerekli işlemler tamamlanmıştır.
Komiser Heyetimiz tarafından İİK m. 301 uyarınca 07.02.2020 Cuma günü saat 14:00’da Samsun Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler odasına ait Kıran Mahallesi 715. Sokak No:2 İlkadım/SAMSUN adresinde borçlu Şirket ve şahsın konkordato teklifinin oylanması için alacaklılar toplantısı yapılmasına karar verilmiştir.
İİK m. 301 çerçevesinde, alacaklıların alacaklılar toplantısından önceki yedi gün içerisinde Komiserliğimiz uhdesinde bulunan belgeleri Konkordato Komiserleri YMM Muzaffer KAYAOĞLU (İstasyon Mah. Saadet Cad. No: 139 / 2 Çağlar Apt. İlkadım /Samsun ) adresi veya Avukat Yusuf Ziya ÇİMEN (Bahçelievler Mah. Özden sok. Yöntem Apt. NO:1/2 ilkadım / Samsun ) adresinde inceleyebilecekleri; alacaklıların yukarıda belirtilen yer ve günde gerçekleştirilecek toplantıya katılarak kabul/ret beyanında bulunabilmeleri için toplantıya bizzat veya yetkili temsilci vasıtasıyla katılmaları; bir haftalık iltihak süresinde katılmak isteyenlerin, belgelerin incelenmesi için yukarıda belirtilen adreste, aynı esaslar çerçevesinde, bizzat veya iadeli taahhütlü mektup ile katılabilecekleri; temsilci olarak toplantıya katılacak avukatlar bakımından HMK m. 74 uyarınca ÖZEL YETKİ içeren vekaletname aslını veya onanmış bir örneğini, tüzel kişi temsilcileri bakımından noterde düzenlenmiş imza sirküleri aslını, diğer yasal veya iradi temsilciler bakımından temsil yetkisini gösteren resmi belge aslını, bu belgelerin Komiser Heyetimize tevdi edilmek üzere “aslına uygundur” ibaresi içeren imzalı bir adet örneğini ve ayrıca kimlik teşhisine yarar resmi bir belgeyi (nüfus cüzdanı, ehliyet, baro kimliği v.b.) yanında getirmeleri gerektiği; yetkili temsilci olduğu anlaşılamayan kişilere alacaklılar toplantısı sırasında oy hakkı tanınmayacağı ilan ve ihtar olunur.

Konkordato komiseri
Muzaffer KAYAOĞLU
Yeminli Mali Müşavir

Konkordato komiseri
Yusuf Ziya ÇİMEN
Avukat

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet-753845.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim