İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

NY YILMAZLAR GRUP YAPI TURİZM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: NY YILMAZLAR GRUP YAPI TURİZM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 6320403648 / ALANYA VERGİ DAİRESİ / ANTALYA

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: .

DOSYA ESAS NO: 2018/313

İLAN METNİ

T.C. ALANYA 4. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ

2018/313 ESAS
(ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ SIFATIYLA)NDEN
NY YILMAZLAR GRUP YAPI TUR. SAN. VE TİC. A.Ş. KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN
İ L A N

1.NY Yılmazlar Grup Yapı Tur. San. Ve Tic. A.Ş. Ye Alanya 4 Asliye Hukuk Mahkemesinin 2018/313 Esas sayıl dosyasından 31/01/2019 tarihli ara kararı ile 31/01/2019 tarihinden başlamak üzere 1 yıllık kesin mühlet verilmiştir. Aynı karar ila Av. Uğur OĞUZ’un konkordato komiseri olarak görevlendirilmesine hükmedilmiştir. 2. Yukarıda ünvanı yazılı şirketten alacaklı olanların alacak tutarlarını, alcaklarının dayanaklarını gösteren belgelerin aslı veya onaylı suretlerini, İ.İ.K. 299. Mad. Gereğince ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde konkordator komiserliğinin” BÜYÜKHASBAHÇE MAH. BÜYÜKHASBAHÇE CAD. HASBAHÇE APT. 47/5 ALANYA / ANTALYA” adresine tatil günleri hariç 09,30-16,30 saatleri arasında bizzat veya vekilleri (Avukatlık kanunu 35. Maddesi gereğince yalnızca Avukatla Temsil edilebilirler) aracılığıyla kayıt yaptırabileceklerdir. Gerçek kişilerin alacak kaydı için kimlik fotokopisi , Tüzel kişi alacak kaydı için noter onaylı imza sirküleri fotokopisi ile başvurulmalıdır.3. Alacak kaydı sırasında geçici mühlet tarihi olan 19/10/2018′ den önce ve varsa mühletten sonra doğan alacakların ayrı ayrı gösterilmesi, kanunun imkan tanıdığı alacaklılar bakımından faiz tutarının ayrıca gösterilmesi, yabancı para alacaklarında alacak bildirimi,bildirimi yapıldığı tarihteki T.C. Merkez Bankası Efektif satış kuru üzerinden Türk Lirası Karşılığının belirtilmesi, alacağın paradan başka bir şey olması halinde bildirim tarihindeki parasal değeri gösterir hesap dökümünün sunulmasının zorunlu olduğu hususlarına uygun hareket edilmesi gerekmektedir.
4. İ.İ.K. 299 gereğince ilan metninin bir örneği Adresi belli alacaklılara iadeli taahhütlü posta ile gönderilecektir. Ancak bu alacaklılar için de 15 günlük süre yine bu ilan tarihinden başlayacaktır.
5. Alacaklarını bildirmeyen alacaklılar, NY YILMAZLAR GRUP YAPI TUR. SAN. VE TİCARET A.Ş. Bilançosunda kayıtlı olmadıkça Konkordato Projesi müzakerelerine kabul edilmeyecektir. İLAN OLUNUR.

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-kesin-muhlet-kararinin-tebligi-749461.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim