İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ERGONOMİ MİMARLIK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: ERGONOMİ MİMARLIK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 3560230059 / GÖZTEPE VERGİ DAİRESİ / İSTANBUL

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 672077 / İSTANBUL

DOSYA ESAS NO: 2018/916

İLAN METNİ

ALACAKLILAR TOPLANTISI DAVET İLANI

ERGONOMİ MİMARLIK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İLE SEM MİMARLIK DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN

(İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesinin
2018 / 916 Esas Sayılı Dosyası)

İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü’nde 672077 sicil numarasıyla kayıtlı Ergonomi Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile yine İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü’nde 626328 sicil numarasıyla kayıtlı Sem Mimarlık Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne, İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2018 / 916 Esas sayılı dosyasından 03-12-2018 tarihinden başlamak üzere bir yıl süreyle kesin mühlet kararı verilmiş ve daha sonra bu süre dört ay uzatılmıştır. Kesin mühlet kararı ile birlikte, geçici mühlet kararıyla konkordato geçici komiser heyeti olarak görevlendirilen Doç. Dr. Müjgan Tunç Yücel, Dr. Emine Leyla Kıyat ve Mehmet Ali Güldal’dan oluşan heyetimizin, konkordato komiser heyeti olarak görevinin devamına hükmedilmiştir.

Konkordato mühleti içerisinde alacaklılar toplantısının yapılmasına kadar Kanunda öngörülen tüm işlemlerin heyetimizce gerçekleştirilmesinie müteakip alacaklılar toplantısı hazırlık işlemlerine başlanılmış ve bu çerçevede borçlu şirketlerin konkordato tekliflerini müzakere etmek üzere 12-Şubat-2020 tarihinde saat 9:30’da Kavacık, Rüzgarlıbahçe, Şehit Sinan Eroğlu Cad.No:5 Beykoz – İstanbul adresinde bulunan Limak Hotel’de ( Tel:0216-6804200 ) alacaklılar toplantısı gerçekleştirilmesine karar verilmiştir.

Toplantıya bizzat katılacakların yanlarında kimlik ve kimlik fotokopisini (tüzel kişilerde ise imza sirküleri, yetki belgesi ve fotokopilerini) bulundurmaları gerekmektedir.
Vekil aracılığı ile toplantıya katılacakların Avukatlık Kanunu’nun 35. Maddesi gereğince yalnızca avukatla temsil edilebileceği, avukatların HMK m.74 uyarınca özel olarak yetkilendirilmesi zorunluluğu bulunmaktadır.

Toplantıya katılım sağlayamayan alacaklıların, İİK m. 302/VII gereğince, toplantının bitimini takip eden yedi günlük iltihak süresi içerisinde, saat 12:00 – 17:00 arasında “Site Mah. Finans Cad. No:5 Sarphan Finans Park B Blok Kat:37 Daire:325 Ümraniye İstanbul” adresine gelerek konkordatoyu kabul veya ret yönünden oy kullanabilecektir.

Toplantıya katılmayan veya iltihak süresi içerisinde kabul beyanı vermeyen alacaklılar, ın konkordato teklifini reddetmiş sayılacaklardır.

Alacaklılar,ın alacaklar toplantısından önceki yedi gün içinde Komiserliğimizin uhdesinde bulunan belgeleri, saat 12:00 – 17:00 arasında “Site Mah. Finans Cad. No:5 Sarphan Finans Park B Blok Kat:37 Daire:325 Ümraniye İstanbul” adresinde (Tel: 0 532 343 84 19) inceleyebileceklerdir. İlan olunur.

Konkordato Komiseri
Mehmet Ali Güldal
İnşaat Mühendisi

Konkordato Komiseri
Dr. Emine Leyla Kıyat
Yeminli Mali Müşavir

Konkordato Komiseri
Doç.Dr. Müjgan Tunç Yücel
Öğretim Üyesi, Bağımsız Denetçi

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet-759624.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim