İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

BRC BASIM MATBAACILIK LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: BRC BASIM MATBAACILIK LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 139085 / ANKARA

DOSYA ESAS NO: 2018/780

İLAN METNİ

BRC BASIM MATBAACILIK LİMİTED ŞİRKETİ

KONKORDATO KOMİSERLERİ KURULUNDAN
ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET

T.C. Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2018/780 Esas sayılı dosyası kapsamında konkordato talebinde bulunan BRC Basım Matbaacılık Limited Şirketi’nin sunmuş olduğu konkordato projesinin müzakeresi amacıyla Alacaklılar Toplantısı 26/02/2020 Çarşamba günü saat 14:00’da şirket merkezi olan Balıkhisar Mah. 26. Sok. No: 14 Akyurt/Ankara adresinde gerçekleştirilecektir.

İİK m. 301 gereği toplantı tarihinden önceki yedi (7) gün içinde alacaklıların borçlu Şirketin merkez adresinde (Balıkhisar Mah. 26. Sok. No: 14 Akyurt/Ankara) mesai saatleri içerisinde belgeleri inceleme hakkı bulunmaktadır.

Toplantıya katılacak gerçek kişi alacaklıların kimliklerini (ve fotokopisini), tüzel kişi alacaklıların ise temsilcilerinin yetki belgesini (ve fotokopisini), eğer alacaklıyı temsilen oy kullanımı için üçüncü bir kişi katılacak ise bu kişiye “alacaklılar toplantısına katılma, sulh olma ve ibra etme” yetkilerinin de verildiğini gösterir noter huzurunda düzenlenen yetki belgesini, avukat aracılığıyla toplantıya katılım sağlanacak ise “sulh olma ve ibra etme” yetkisini de kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini, toplantı esnasında yanında bulundurması gerekmektedir.

Alacak bir kambiyo senedine (poliçe/bono/çek) dayanıyor ise, senet hamilinin tespiti amacıyla, senedin aslı ile ön ve arka yüzünün fotokopisinin, eğer senet resmi makamlarda ise bu durumu belgeleyen resmi evrakın, toplantı esnasında alacaklının yanında bulundurulması gerekmektedir.

İİK m. 302/VII gereği, toplantıya katılamayacak olan alacaklılar, toplantı gününü takip eden yedi (7) gün içerisinde yazılı olarak da oylarını kullanabileceklerdir. Bu durumda alacaklıların oylarını hangi yönde kullandıklarını gösteren yazıyı mesai saatleri içerisinde Balıkhisar Mah. 26. Sok. No: 14 Akyurt/Ankara adresinde komiser huzurunda yukarıda belirtilen belgelerle birlikte ibraz etmeleri rica olunur.

İlan ve ihtar olunur.

KONKORDATO KOMİSERLERİ KURULU

KOMİSERKOMİSERKOMİSER
Doç.Dr. Kürşat GÖKTÜRKMetin ÖZERZafer SÖNMEZ
HukukçuYeminli Mali MüşavirMakine Mühendisi

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserler-kurulundan-alacaklilara-cagri-753337.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim