İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

BAŞARI TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: BAŞARI TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 1460027136 / PAMUKKALE VERGİ DAİRESİ / DENİZLİ

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 12866 / Merkez / DENİZLİ

DOSYA ESAS NO: 2018/1043

İLAN METNİ

T.C.
DENİZLİ ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ
KONKORDATO KOMİSER HEYETİNDEN

ALACAKLILAR TOPLANTISI DAVET İLANI

(Denizli Asliye Ticaret Mahkemesinin 2018/1043 E. Sayılı Dosyası)
Denizli Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün 12866 sicil numarasında kayıtlı, “Barbaros Mahallesi Mehmet Emin Durul Caddesi No: 26 Merkezefendi/DENİZLİ” adresinde faaliyet gösteren BAŞARI TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ hakkında 30/01/2019 tarihinden başlamak üzere 1 yıl süreyle kesin mühlet ile birlikte konkordato komiser heyeti olarak Doç. Dr. Ayhan KORTUNAY, Doç. Dr. Güngör DURUR ve SMMM Mürşit UZ’un görevlerinin devamına karar verilmiştir.
Daha önce heyetimizce İİK m. 299 uyarınca yukarıda ünvanı yazılı şirketten alacaklı olan alacaklılara alacaklarını bildirmeleri için davet ilanı gerçekleştirilmiş; bu ilanda alacaklarını süresinde bildirmeyen alacaklıların bilançoda kayıtlı olmadıkça konkordato alacaklılar toplantısında oy kullanamayacakları ihtaren bildirilmiştir.
Komiser Heyetimiz tarafından İİK m. 301 uyarınca 29/01/2020 Çarşamba Günü saat 10:00’da DENİZLİ BAROSU ( ADALET MAHALLESİ FATİH SULTAN MEHMET CADDESİ NO:3/A MERKEZEFENDİ/ DENİZLİ)adresinde borçlu şirketin konkordato Projesini müzakere etmek ve teklifinin oylanması için alacaklılar toplantısı yapılmasına karar verilmiştir.
ANCAK; Denizli Asliye Ticaret Mahkemesinin 2018/1097 E.nolu,2019/1434 Karar sayılı 31/12/2019 tarihli gerekçeli kararının 1. maddesinde; ‘’Aralarındaki hukuki ve fiili irtibat nedeniyle Mahkememizin 2018/1097 Esas sayılı dosyasının, Mahkememizin 2018/1043 Esas sayılı dosyası ile birleştirilmesine, yargılamaya Mahkememizin 2018/1043 Esas sayılı dosya üzerinden devam edilmesine, dosyanın esasının bu şekilde kapatılmasına ’’ karar verilmiştir.
Her iki dosyada da davacılar;
1-BAŞARI TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ,
2-MODAEV TEKSTİL PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ,
3-FERAH YILMAZ
4-İSMAİL YILMAZ ’dir.

Komiser heyetimizce Denizli Asliye Ticaret Mahkemesinin 2018/1043 E. Sayılı dosyasında davacı BAŞARI TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için 29.01.2020 tarihinde alacaklılar toplantısının yapılmasına yönelik ilan (birleşme kararından önce) 26.12.2019 tarihinde Denizli Asliye Ticaret Mahkemesinin talep edilmiş olup, talep sonucu Basın İlan Kurumu İlan Resmi İlan Portalında 08.01.2020 tarihinde yayınlanmıştır.
Buna göre; Sayın Mahkemenin gerekçeli kararı sonucunda; Denizli Asliye Ticaret Mahkemesinin 2018/1043 E. sayılı dosyasındaki davacı sayısının artması ve davacıların yeniden oluşması ve davacılardan alacaklı olan alacaklılarda herhangi bir mağduriyet ve hak kaybı yaşanmaması ve de herhangi bir karışıklılık meydana gelmemesi için;
Denizli Asliye Ticaret Mahkemesinin 2018/1043 E. Sayılı dosyasında bulunan davacılar;
1-BAŞARI TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ,
2-MODAEV TEKSTİL PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ,
3-FERAH YILMAZ
4-İSMAİL YILMAZ hakkında dosyaların birleştirilmesi nedeniyle alacaklılar toplantısının yapılacağı tarih birleştirilen her iki dosya komiser heyetince yeni bir tarih belirlenmiş olup, Komiser Heyetimiz tarafından İİK m. 301 uyarınca 05/03/2020 Perşembe Günü saat 10:00’da DENİZLİ BAROSU ( ADALET MAHALLESİ FATİH SULTAN MEHMET CADDESİ NO:3/A MERKEZEFENDİ/ DENİZLİ)adresinde borçlu şirketin konkordato Projesini müzakere etmek ve teklifinin oylanması için alacaklılar toplantısı yapılmasına karar verilmiştir.
İİK m. 301 çerçevesinde, alacaklıların alacaklılar toplantısından önceki yedi gün içerisinde Komiserliğimiz uhdesinde bulunan belgeleri konkordato komiseri SMMM Mürşit UZ’un Adalet Mh. 10062 Sk. No:2 Kat: 4 Daire 6-7 Merkezefendi/DENİZLİ adresinde inceleyebilecekleri; alacaklıların yukarıda belirtilen yer ve tarihte gerçekleştirilecek toplantıya katılarak kabul/ret oy kullanabilmeleri için toplantıya bizzat veya yetkili temsilci vasıtasıyla katılmaları temsilci olarak toplantıya katılacak avukatlar bakımından noterde düzenlenmiş HMK m. 74 uyarınca ÖZEL YETKİ içeren vekaletname aslını veya onanmış bir örneğini; tüzel kişi temsilcileri bakımından noterde düzenlenmiş imza sirkülerini, diğer yasal veya iradi temsilciler bakımından temsil yetkisini gösteren resmi belgeyi, bu belgelerin Komiser Heyetimize tevdi edilmek üzere “aslına uygundur” ibaresi içeren imzalı bir adet örneğini ve ayrıca kimlik teşhisine elverişli resmi bir belgeyi (nüfus cüzdanı, ehliyet, baro kimliği v.b.) yanlarında getirmeleri gerektiği; yetkili temsilci olduğu anlaşılamayan kişilere alacaklılar toplantısında oy hakkı tanınmayacağı İcra İflas Kanunu’nun 301. maddesi uyarınca ilan ve ihtar olunur. 24.01.2020

DAVACI BAŞARI TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
KONKORDATO KOMİSER HEYETİ
Doç. Dr. Ayhan KORTUNAYDoç. Dr. Güngör DURURSMMM Mürşit UZ
DAVACI MODAEV TEKSTİL PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ,
FERAH YILMAZ, İSMAİL YILMAZ’in
KONKORDATO KOMİSER HEYETİ
Celalettin KARAKOYUNLU Tekstil Müh. Gökhan ONUR SMMM Bülent TEZCAN

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet-759114.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim