İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

BAŞARI TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: BAŞARI TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 1460027136 / PAMUKKALE VERGİ DAİRESİ / DENİZLİ

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 12866 / Merkez / DENİZLİ

DOSYA ESAS NO: 2018/1043

İLAN METNİ

T.C.
DENİZLİ ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ
KONKORDATO KOMİSER HEYETİNDEN

ALACAKLILAR TOPLANTISI DAVET İLANI
ESAS NO : 2018/1043

Denizli Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün 12866 sicil numarasında kayıtlı, “Barbaros Mahallesi Mehmet Emin Durul Caddesi No: 26 Merkezefendi/DENİZLİ” adresinde faaliyet gösteren BAŞARI TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ hakkında 30/01/2019 tarihinden başlamak üzere 1 yıl süreyle kesin mühlet ile birlikte konkordato komiser heyeti olarak Doç. Dr. Ayhan KORTUNAY, Doç. Dr. Güngör DURUR ve SMMM Mürşit UZ’un görevlerinin devamına karar verilmiştir.
Daha önce heyetimizce İİK m. 299 uyarınca yukarıda ünvanı yazılı şirketten alacaklı olan alacaklılara alacaklarını bildirmeleri için davet ilanı gerçekleştirilmiş; bu ilanda alacaklarını süresinde bildirmeyen alacaklıların bilançoda kayıtlı olmadıkça konkordato alacaklılar toplantısında oy kullanamayacakları ihtaren bildirilmiştir.
Komiser Heyetimiz tarafından İİK m. 301 uyarınca 29/01/2020 Çarşamba Günü saat 10:00’da DENİZLİ BAROSU ( ADALET MAHALLESİ FATİH SULTAN MEHMET CADDESİ NO:3/A MERKEZEFENDİ/ DENİZLİ) adresinde borçlu şirketin konkordato Projesini müzakere etmek ve teklifinin oylanması için alacaklılar toplantısı yapılmasına karar verilmiştir.
İİK m. 301 çerçevesinde, alacaklıların alacaklılar toplantısından önceki yedi gün içerisinde Komiserliğimiz uhdesinde bulunan belgeleri konkordato komiseri SMMM Mürşit UZ’un Adalet Mh. 10062 Sk. No:2 Kat: 4 Daire 6-7 Merkezefendi/DENİZLİ adresinde inceleyebilecekleri; alacaklıların yukarıda belirtilen yer ve tarihte gerçekleştirilecek toplantıya katılarak kabul/ret oy kullanabilmeleri için toplantıya bizzat veya yetkili temsilci vasıtasıyla katılmaları temsilci olarak toplantıya katılacak avukatlar bakımından noterde düzenlenmiş HMK m. 74 uyarınca ÖZEL YETKİ içeren vekaletname aslını veya onanmış bir örneğini; tüzel kişi temsilcileri bakımından noterde düzenlenmiş imza sirkülerini, diğer yasal veya iradi temsilciler bakımından temsil yetkisini gösteren resmi belgeyi, bu belgelerin Komiser Heyetimize tevdi edilmek üzere “aslına uygundur” ibaresi içeren imzalı bir adet örneğini ve ayrıca kimlik teşhisine elverişli resmi bir belgeyi (nüfus cüzdanı, ehliyet, baro kimliği v.b.) yanlarında getirmeleri gerektiği; yetkili temsilci olduğu anlaşılamayan kişilere alacaklılar toplantısında oy hakkı tanınmayacağı İcra İflas Kanunu’nun 301. maddesi uyarınca ilan ve ihtar olunur. 03/01/2020
KONKORDATO KOMİSER HEYETİ
Doç. Dr. Ayhan KORTUNAY Doç. Dr. Güngör DURUR SMMM Mürşit UZ

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserler-kurulundan-alacaklilara-cagri-749102.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim