İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

KONYA EREĞLİ SÜT ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ İKTİSADİ İŞLETMESİ

ADI / SOYADI / UNVANI: KONYA EREĞLİ SÜT ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ İKTİSADİ İŞLETMESİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: .

DOSYA ESAS NO: 2019/486

İLAN METNİ

ALACAĞINIZI BİLDİRMEYE DAVET
KONYA EREĞLİ 1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
KONYA EREĞLİ SÜT ÜRETİCİLERİ BİRLĞİ İKTİSADİ İŞLETMESİ
KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN
İ L A N

ESAS NO : 2019/486 Esas
Ereğli(Konya) 1. Asliye Hukuk Mahkemesinin ”2019/486” Esas sayılı davasının 26/09/2019 tarihli ara kararında ” Ereğli Süt Üreticileri Birliği İktisadi İşletmesi ” hakkında 3 ay süre ile konkordato geçici mühleti verilmiştir. Mahkemenin 23/10/2019 tarihli tutanağı ile Geçici Konkordato Komiseri olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım.
Ereğli Süt Üreticileri Birliği İktisadi İşletmesi’nden alacaklı olanların, bu ilanın yayınlanmasından itibaren ” 15 gün” içinde alacakalarını, ” Eksen YMM A.Ş. Meram Yeni Yol Cad. No:121 Meram/KONYA ” adresindeki KONKORDATO KOMİSERLİĞİ BÜROMUZA, mesai günlerinde saat 10:00 – 17:00 arasında BİZZAT veya alacaklı tüzel kişiler yönünden noter onaylı imza sirküleri suretiyle ile birlikte TEMSİLCİLERİ yada tüzel kişiler yönünden noter onaylı vekaletname suretleriyle birlikte VEKİLLERİ aracılığıyla başvurmak veyahut da İADELİ TAAHHÜTLÜ POSTA yoluyla göndermek suretiyle alacaklarını kayıt ettirmeleri gerekmektedir.
Aksi takdirde bildirimde bulunmayan alacaklılar, alacakları borçlu bilançosunda kayıtlı değilse, konkordato projesinin müzakerelerine kabul edilmeyeceklerdir.
İadeli Taahhütlü posta yoluyla yapılan başvurularda, gönderlen belgenin içeriğini ispat yükü gönderene ait olduğu gibi, ilan süresi geçtikten sonra komiserliğimize ulaşan postalarda dikkate alınmayacak ve başvurusunun süresinde olup olmadığının tespitinde bu DAVET yazımızın tarihi değil, aynı konuda Ticaret Sicil Gazetesi Müdürlüğü ile Basın İlan Kurumu Resmi İlan Portalında yapılacak olan ilanlardan en son tarihli İLAN esas alınacaktır.
2004 S. İİK’nın 299. Maddesi gereğince alacaklı olanların alacaklarını bildirirken GEÇİCİ MÜHLET TARİHİ OLAN 26/09/2019 TARİHİ İTİBARİYLE ALACAKLARININ ;
1-Toplam miktarını ( Anapara ve ferileri ayrı ayrı gösterilecek şekilde )
2-Vadesini,
3-Çekişmeli olup olmadığını,
4-Geciktirici koşula bağlı olup olmadığını,
5-İmtiyazlı, rehinli veya adi alacak olup olmadığını bildirmeleri,
6-Faiz işletilmiş ise hesaplama tablosunuda açıkça gösterecek ve açıklayacak şekilde, dayanak evraklarının onayluı sureti ile birlikte ıslak imzalı olarak ( fiziken ) teslim etmeleri veya göndermeleri gerekmektedir.
Mehmet Sevim
Yeminli Mali Müşavir
Konkordato Komiseri
Adres: Eksen YMM A.Ş.
Meram Yeni Yol Cad. No:121 Meram/KONYA

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilari-beyana-davet-ilani-735146.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim