İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

GAZYAĞCI GIDA RESTAURANT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: GAZYAĞCI GIDA RESTAURANT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 3891145700 / MEVLANA VERGİ DAİRESİ / KONYA

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 52925 / KONYA

DOSYA ESAS NO: 2018/1090

İLAN METNİ

İLAN
T.C.
KONYA 3.ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ

GAZYAĞCI GIDA RESTAURANT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ KONKORDATO KOMİSERLİĞİ’ NDEN KONKORDATO PROJESİNİN MÜZAKERESİ ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET

Konya 3. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin “2018/1090” Esas sayılı davasının 15.03.2019 tarihli duruşmasında, Konya Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün “52925” sicil sırasında kayıtlı”GAZYAĞCI GIDA RESTAURANT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ” hakkında 1 yıl süre ile konkordato kesin mühleti verilmiştir. Aynı kararda Konkordato Komiseri olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım.
“GAZYAĞCI GIDA RESTAURANT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ”nden alacaklı olanlar ile konkordato projesinin müzakeresi amacıyla aşağıdaki tarih ve yerde toplantı düzenlenecektir.
a) Adi Alacaklıların Toplantı Tarihi ve Yeri: 12 ARALIK 2019 PERŞEMBE günü saat 09:30’ da”Aşkan Mahallesi Yeni Meram Caddesi No:222/A Meram / KONYA” (GAZYAĞCI İŞLETMESİ) adresinde hazır bulunmaları gerekmektedir.
b) Rehinli Alacaklılar Toplantı Tarihi ve Yeri:12 ARALIK 2019 PERŞEMBE günü saat 11:00’ de”Aşkan Mahallesi Yeni Meram Caddesi No:222/A Meram / KONYA” (GAZYAĞCI İŞLETMESİ) adresinde hazır bulunmaları gerekmektedir.
2004 s. İİK.nin 301. maddesi gereğince alacaklılar, toplantıdan önceki 7 (yedi) gün içinde belgeleri inceleyebileceklerdir. İnceleme yeri olarak; “SMMM MUSTAFA ŞARLAK OFİSİ Erenköy Mahallesi Atabağ Sokak No:2 /B Selçuklu / KONYA” komiserlik adresimizde, mesai gün ve saatlerinde inceleme talepleri kabul edilecektir.
2004 s. İİK.nin 302. maddesi gereğince, sadece konkordato projesinden etkilenen alacaklılar oy kullanabilir. Toplantının bitimini takip eden 7 gün içinde gerçekleşen iltihaklar da İİK. nin 302/6. maddesi uyarınca kabul olunur.
Toplantıya ve oylamaya katılacak ve ya sonradan oylamaya iltihak edecek alacaklıların, temsilci veya vekillerinin yetkili olduklarını gösterir noter tasdikli imza sirküleri ve ya vekaletnamelerini ibraz etmeleri gerekmektedir.
MUSTAFA ŞARLAK
KONKORDATO KOMİSERİ

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-projesinin-muzakeresi-alacaklilar-toplantisina-davet-ilani-726237.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim