İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

EYB İNŞAAT TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ.

ADI / SOYADI / UNVANI: EYB İNŞAAT TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ.

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 3830256134

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: .

DOSYA ESAS NO: 2019/85

İLAN METNİ

HAYRETTİN EYÜBOĞLU ve EYB İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ

KONKORDATO KOMİSER HEYETİ İLANI

Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesi 2019/85 E. Sayılı dosyasında, Borçlular (Gerçek Kişi )Hayrettin EYÜBOĞLU ve EYB İnşaat Tic. San. Ltd. Şti. (Güvenevler mah. Gelibolu sok. No:7/2 Çankaya/Ankara) hakkında, 29.07.2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 yıl süre ile kesin konkordato mühlet kararı verilmiştir.
Konkordato Kesin Mühlet Kararı Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi 06.08.2019 tarih 9884 Sayı ve 21 ve 528. sayfalarında ilan edilmiştir.
Alacaklıların, alacaklarını, alacağı ihtiva eden belgeleri (Sözleşme, fatura, makbuz, senet, defter nüshası, yevmiye kayıtları ve kayıt numaralı cari hesap ekstresi vs) ile birlikte iş bu ilan tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde komiser heyetimizin belirlediği Korkutreis Mahallesi Lale caddesi 13/16 Maltepe/Ankara adresine bildirmeleri gerekmektedir. Alacaklarını bildirmeyen alacaklıların bilançoda kayıtlı olmadıkça konkordato projesinin müzakeresine kabul edilmeyecekleri ilan ve ihtar olunur.

KONKORDATO KOMİSER HEYETİ
Ahmet KORKMAZ Elçin Özge ŞİMŞEK ÇAĞLAYAN Ömer KIZILIRMAK
İnşaat Yüksek Mühendisi Hukukçu/Avukat Bağımsız Denetçi

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiser-heyetinden-alacaklilara-cagri-727965.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim