İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ÇELMAK TARIM MAKİNALARI PLASTİK VE DEMİR DOĞRAMA HAYVANCILIK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: ÇELMAK TARIM MAKİNALARI PLASTİK VE DEMİR DOĞRAMA HAYVANCILIK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 2420002600 / KARESİ VERGİ DAİRESİ / BALIKESİR

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 8704 / BALIKESİR

DOSYA ESAS NO: 2018/357

İLAN METNİ

İLAN
BALIKESİR 2. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ

ÇELMAK Yapı Ürünleri Mobilya İnşaat Trzm.Madencilik Makine San.ve Tic.Ltd.Şti.
KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN

Balıkesir 2. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin “2018/361” Esas sayılı davasının 09/03/2019 tarihli duruşmasında, ÇELMAKYapı Ürünleri Mobilya İnşaat Trzm.Madencilik Makine San.ve Tic.Ltd.Şti. hakkında 1 yıl süre ile konkordato kesin mühleti verilmiştir. Aynı kararda Konkordato Komiseri olarak görevlendirilmiş bulunmaktayız.
1- ÇELMAK Yapı Ürünleri Mobilya İnşaat Trzm.Madencilik Makine San.ve Tic.Ltd.Şti.den alacaklı olanların, bu ilanın yayınlanmasından itibaren “15 gün” içinde alacaklarını ayrı ayrı gösterir şekilde, “İbirler mahallesi Tavşantepe sokak no 14/A Karesi/BALIKESİR” adresinde Görevlendirilen Emine BALKAN’a, mesai günlerinde saat 10:00 – 17:00 arasında BİZZAT veya alacaklı tüzel kişiler yönünden noter onaylı imza sirküleri suretiyle birlikte TEMSİLCİLERİ ya da tüzel kişiler yönünden noter onaylı vekaletname suretleriyle birlikte VEKİLLERİ aracılığıyla başvurmak veyahut da İADELİ TAAHHÜTLÜ POSTA yoluyla göndermek suretiyle alacaklarını kayıt ettirmeleri gerekmektedir.
Aksi takdirde bildirimde bulunmayan alacaklılar, alacakları borçlu bilançosunda kayıtlı değilse, konkordato projesinin müzakerelerine kabul edilmeyeceklerdir.
İadeli Taahhütlü posta yoluyla yapılan başvurularda, gönderilen belgenin içeriğini ispat yükü gönderene ait olduğu gibi, ilan süresi geçtikten sonra komiserliğimize ulaşan postalar da dikkate alınmayacak ve başvurunun süresinde olup olmadığının tespitinde Ticaret Sicil Gazetesi Müdürlüğü ile Basın İlan Kurumu Resmi İlan Portalında yapılacak olan ilanlardan en son tarihli ilan esas alınacaktır.
2004 s. İİK.nin 299. maddesi gereğince, alacaklı olanların alacaklarını bildirirken,
KESİN MÜHLET TARİHİ OLAN 09/03/2019 TARİHİ İTİBARİYLE ALACAKLARININ ;
1-Toplam miktarını (ana para ve fer’ileri ayrı ayrı gösterilecek şekilde)
2-Vadesini,
3-Çekişmeli olup olmadığını,
4-Geciktirici koşula bağlı olup olmadığını,
5-İmtiyazlı, rehinli veya adi alacak olup olmadığını bildirmeleri,
6-Faiz işletilmiş ise hesaplama tablosunu da her iki şirket açısından ayrı ayrı açıkça gösterecek ve açıklayacak şekilde, dayanak evraklarının onaylı sureti ile birlikte ıslak imzalı olarak (fiziken) teslim etmeleri veya göndermeleri gerekmektedir.
2-ÇELMAK Yapı Ürünleri Mobilya İnşaat Trzm.Madencilik Makine San.ve Tic.Ltd.Şti.‘nden alacaklı olanlar ile konkordato projesinin müzakeresi amacıyla aşağıdaki tarih ve yerde toplantı düzenlenecektir.
a) Adi Alacaklıların Toplantı Tarihi ve Yeri: 24 Aralık 2019 Salı günü saat 09:30’ da “İbirler mahallesi Tavşantepe sokak no 14/A Karesi/BALIKESİR” adresindeki toplantı salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.
b) Rehinli Alacaklılar Toplantı Tarihi ve Yeri: 24 Aralık 2019 Salı günü saat 11:00 – 17.30 arasında “İbirler mahallesi Tavşantepe sokak no 14/A Karesi/BALIKESİR” adresindeki toplantı salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.
2004 s. İİK.nin 301. maddesi gereğince alacaklılar, toplantıdan önceki 7 (yedi) gün içinde belgeleri inceleyebileceklerdir. İnceleme yeri olarak; ““İbirler mahallesi Tavşantepe sokak no 14/A Karesi/BALIKESİR” şirket adresinde, mesai gün ve saatlerinde inceleme talepleri kabul edilecektir.
2004 s. İİK.nin 302. maddesi gereğince, sadece konkordato projesinden etkilenen alacaklılar oy kullanabilir. Toplantının bitimini takip eden 7 gün içinde gerçekleşen iltihaklar da İİK. nin 302/6. maddesi uyarınca kabul olunur.
Toplantıya ve oylamaya katılacak ve ya sonradan oylamaya iltihak edecek alacaklıların, temsilci veya vekillerinin yetkili olduklarını gösterir noter tasdikli imza sirküleri veya vekaletnamelerini ibraz etmeleri gerekmektedir.
Konkordato Komiserleri
SMMM Avukat
Erden Köybaşı Murat Somuncuoğlu

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilari-beyana-davet-ilani-729591.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim