İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

MSD GRUP BOYA İNŞAAT PETROL OTOMOTİV TURİZM TEMİZLİK TELEKOM YEMEK NAKLİYAT SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ.

ADI / SOYADI / UNVANI: MSD GRUP BOYA İNŞAAT PETROL OTOMOTİV TURİZM TEMİZLİK TELEKOM YEMEK NAKLİYAT SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ.

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 190571 / ANKARA

DOSYA ESAS NO: 2018/744

İLAN METNİ

ANKARA
1.ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ
ESAS NO: 2018/744

KONKORDATO BORÇLUSU: MSD GRUP BOYA İNŞAAT PETROL OTOMOTİV TURİZM TEMİZLİK TELEKOM YEMEK NAKLİYAT MEDİKAL SAĞLIK HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ.

KONKORDATO KOMİSERLİĞİ
Ankara 1.Asliye Ticaret Mahkemesi’nin MSD GRUP BOYA İNŞAAT PETROL OTOMOTİV TURİZM TEMİZLİK TELEKOM YEMEK NAKLİYAT MEDİKAL SAĞLIK HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ. 22/10/2018 tarih ve 2018/744 E.sayılı ara kararı ile İİK286 vd. 287. Maddeleri üzerine 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verilmiştir. 22/01/2019 tarihinde İİK m.289/2’e göre 1 yıllık kesin mühlet verilmiştir. Söz konusu karar ile geçici komiserler kurulunun görevlerine devam etmesi kararı verilmiştir. Kesin mühlet kararıyla birlikte konkordato komiseri olarak görevimizin devamı ile birlikte uyarınca alacaklılara alacaklarını bildirmeleri için davet gerçekleştirilmiş, alacak kayıtlarının tamamlanmasından sonra İİKm. 300 uyarınca alacak kayıtları hakkında borçlunun beyanı alınmış, alacak kayıtları üzerindeki inceleme tamamlanmış ve İİK m 290/2-a uyarınca konkordato projesinin tamamlanmasına katkıda bulunarak borçlu tarafından konkordato projesinin nihai halinin sunulması sağlanmıştır.Tüm bu işlemlerin sonucunda, alacaklılar toplantısı yapılabilmesi için gerekli tüm işlemler tamamlanmış olduğundan Komiser Kurulumuzca İİK m. 301 uyarınca 08.12.2019 günü saat:09:30’da Ankara Adliyesi Konferans Salonu, Atatürk Bulvarı No: 52 Sıhhıye/ANKARA adresinde borçlunun konkordato teklifi müzakere etmek üzere alacaklılar toplantısı yapılmasına karar verilmiştir. İİk m.301 uyarınca alacaklıların alacaklar toplantısından önceki yedi (7) gün içinde komiserliğimizin uhdesinde buluna belgeleri: MSD şirket merkezi olan Rüzgarlı Caddesi Plevne Sk. No: 5/5-6 adresinde inceleyebilecekleri, alacaklıların yukarıda belirtilen yer ve günde gerçekleştirilecek toplantıya katılabilecekleri, toplantıya bizzat katılacak kimselerin yanlarında kimlik fotokopisi, tüzel kişilerde ise yetkili olduklarına ilişkin imza sirküleri fotokopisi bulundurmaları gerektiği ilan olunur.

KONKORDATO KOMİSERLER KURULU
Hikmet YILMAZ Mehmet BOYACI Doç.Dr.Levent BÖRÜ
Mali Müşavir İnşaat Mühendisi Hukukçu

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserler-kurulundan-alacaklilara-cagri-701470.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim