İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

HASOĞULLARI İNŞAAT HAFRİYAT NAKLİYAT SANAYİ TİCARET A.Ş.

ADI / SOYADI / UNVANI: HASOĞULLARI İNŞAAT HAFRİYAT NAKLİYAT SANAYİ TİCARET A.Ş.

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 133081 / ANKARA

DOSYA ESAS NO: 2018/650

İLAN METNİ

ANKARA 3. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ 2018/650 E. SAYILI DOSYASI
KONKORDATO KOMİSERLER KURULU

HASOĞULLARI İNŞAAT HAFRİYAT NAKLİYAT SANAYİ TİCARET A.Ş.
ALACAKLILAR TOPLANTI İLANI

Ankara 3. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2018/650 E. Sayılı dosyasında, 15.02.2019 tarihinde borçlu Hasoğulları İnşaat Hafriyat.. A.Ş. hakkında kesin mühlet kararı verilerek heyetimiz komiserler kurulu olarak görevlendirilmiş bulunmaktayız. HASOĞULLARI İNŞAAT HAFRİYAT NAKLİYAT SANAYİ TİCARET A.Ş den alacaklı olanlardan alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacakların 18.12.2019 günü saat 10.00’da Ankara Adliyesi Konferans Salonu, Atatürk Bulvarı No: 52 Sıhhiye- Çankaya/ANKARA adresinde hazır bulunmaları gerekmektedir. Yapılacak toplantıda konkordato projesi müzakere edilecektir.

2004 s. İİK.nin 301. maddesi gereğince alacaklılara, toplantıdan önceki 7(yedi) gün içinde Konkordato Komiserliğin uhdesindeki borçluya ait kayıt ve belgeleri, mesai gün ve saatlerinde refakatimizde inceleyebileceklerdir. İnceleme istekleri Ayrancı Mahallesi Reşat Nuri Caddesi No:36/4 Çankaya /ANKARA adresinde kabul edilecektir.

2004 s. İİK.nin 302. maddesi gereğince, sadece konkordato projesinden etkilenen alacaklılar oy kullanabilir. Toplantıya bizzat katılacak gerçek kişilerin yanlarında kimlik ve fotokopisini, tüzel kişi alacaklı temsilcisi ve oy kullanımı için yetkilendirilmiş katılımcılar yetki belgelerini veya vekaletnamelerini yanında bulundurup ibraz etmek zorundadır. İlan ve ihtar olunur.

KONKORDATO KOMİSERLER KURULU
Hikmet YılmazMehmet BoyacıLevent Börü

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserler-kurulundan-alacaklilar-toplantisina-davet-703874.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim