İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

EMİNİŞ AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: EMİNİŞ AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 3330086199 / ULUÇINAR VERGİ DAİRESİ / GEBZE / KOCAELİ

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: .

DOSYA ESAS NO: 2018/734

İLAN METNİ

T.C
GEBZE ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ
2018/734 ESAS SAYILI KONKORDATO KOMİSER HEYETİ İLAN VE İHTARI

Gebze Asliye Ticaret Mahkemesinin 2018/734 Esas sayılı dosyası ile Konkordato talep eden Eminiş Ambalaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi hakkında 18.02.2019 tarihli 1 nolu ara kararıyla İ.İ.K’NUN 289’uncu maddesi gereğince 19.02.2019 tarihinden geçerli olmak üzere 1 yıl süre ile kesin mühlet verilmesine hükmedilmiştir.
İ.İ.K’nun 299’uncu maddesi uyarınca “Alacaklılar Komiser tarafından 288’inci madde uyarınca yapılacak ilanla, ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde alacaklarını bildirmeye davet olunur. Ayrıca İlanın birer sureti adresi belli olan alacaklılara posta ile gönderilir. İlanda alacaklarını bildirmeyen alacaklıların bilançoda kayıtlı olmadıkça konkordato projesinin müzakerelerine kabul edilmeyecekleri ihtarı da yazılır” hükmü bulunmaktadır.
İ.İ.K’nun 299’uncu maddesi uyarınca “Eminiş Ambalaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nden” alacaklı olmanız durumunda Konkordato Komiserlik heyetine hitaben S.M.M.M Selahattin BAL “Hacıhalil Mah. 1222 Sk. No:13 Daire: 4 Kat:1 Gebze / Kocaeli ” adresine 31.07.2018 tarihi itibariyle alacak tutarı ve alacağı ihtiva eden belgeleri (makbuz,irsaliye,fatura,cari hesap ekstresi vb.) ile birlikte ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde alacaklarınızı bildirmenizi, alacaklarını bildirmeyen alacaklıların bilançoda kayıtlı olmadıkça, konkordato projesinin müzakerelerine kabul edilmeyecekleri ve oy hakkından mahrum olacakları ihtaren tebliğ olunur.

KONKORDATO KOMİSERLİK HEYETİ

SMMM. Bülent KOÇAK
SMMM. Selahattin BAL
Av.Erkan SONAR

İLAN ADRESİ: https://ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilari-beyana-davet-ilani-650339.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim