İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

KALKAVAN LOJİSTİK HİZMETLERİ NAKLİYAT HAFRİYAT ZİRAAT HAYVANCILIK MADEN PETROL İNŞAAT EMLAK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: KALKAVAN LOJİSTİK HİZMETLERİ NAKLİYAT HAFRİYAT ZİRAAT HAYVANCILIK MADEN PETROL İNŞAAT EMLAK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: .

DOSYA ESAS NO: 2018/737

İLAN METNİ

NEZAHAT KALKAVAN. YUSUF ZİYA KALKAVAN,
KALKAVAN LOJİSTİK HİZMETLERİ NAKLİYAT HAFRİYAT ZİRAAT HAYVANCILIK MADEN PETROL İNŞAAT EMLAK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ.
KONKORDA TO KOMİSERLİĞİNDEN
Dosya No: Mersin 1 .Asliye Ticaret Mahkemesi 2018/737 Esas

12.02.2019 tarihinde yapılan duruşmada, bir yıllık kesin mühlet kararı verilen konkordato talep eden Nezahat KALKAVAN, Yusuf ZİYA KALKAVAN ile Kalkavan Lojistik Hiz.Nak. Hafr. Zir. Hayv. Mad. Petr. İnş. Emlak Tic. Ve San. Ltd. Şti.’ tiden alacaklı olanların alacak miktarlarını, dayanaklarını ve varsa delillerini on beş gün içinde: Mersin Çilek Mft. Abdi İpekçi Sk. No:30 33020 Akdeniz/MERSİN adresine iadeli taahhütlü posta yoluyla yazılı olarak bildirmeleri, aksi halde alacakları bilançoda kayıtlı olmayan alacaklıların konkordato müzakerelerine kabul edilmeyecekleri, oy kullanma hakkından yoksun kalacakları hususu: İcra ve İllâs Kanunu*nun 288. 290 ncı maddesinin ikinci fıkrası ve 299 neu maddeleri uyarınca ihtar ve ilan olunur.

Bildirimde esas alınacak usul şu şekildedir;
1. Asıl alacak tutan ile alacağı ispata yarar sözleşme/fatura vb. belge.
2. Alacağa faiz işletiliyorsa, faizin türü, yüzdesi, dayanak belgesi ve. kesin mühlet tarihine (12/02/2019) kadar işlemiş faiz tutarının ayrıntılı dökümü.
3. Alacağa istinaden borçlu şirket tarafından verilmiş teminat var ise. teminatın ne miktar için verildiği ile teminatın dayanak belgesi.
4. Alacağa istinaden devam eden hukuki süreç (dava/icra takibi) varsa ayrını ılı bilgisi.
5. Mümkünse müstakbel Alacaklılar Toplantısına sizi/firmanızı temsilen katılacak kişinin kim olacağını ayrıntısıyla gösterir yetki belgesi ve imza sirküleri.

KONKORDATO KOMİSERİ
Savaş TAKAK
S. M. Mali Müşavir

İLAN ADRESİ: https://ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilari-beyana-davet-ilani-598299.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim