İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

SED YOL İNŞAAT NAKLİYAT MADENCİLİK TURİZM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: SED YOL İNŞAAT NAKLİYAT MADENCİLİK TURİZM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 95077 / BURSA

DOSYA ESAS NO: 2018/908

İLAN METNİ

T.C.
BURSA 1. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ BAŞKANLIĞINDAN

ESAS NO : 2018/908 Esas

Davacı SED YOL İNŞAAT NAKLİYAT MADENCİLİK TURİZM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’nin mahkememizde görülmekte olan Konkordato davası nedeniyle;
a) Bursa Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün 95077 sicil numarasında kayıtlı davacı SED YOL İNŞAAT NAKLİYAT MADENCİLİK TURİZM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ hakkında 27/11/2018 tarihinden başlamak üzere 1 yıl süre ile kesin mühlet verilmiştir.
b) Davacı şirketin İİK’nın 297.maddesinin 2.fıkrasındaki haller de dahil olmak üzere, malvarlıklarının muhafazası için tüm tedbirlerin alınması uygun görülmüş, 29/06/2018 tarihli tensip ara kararları ile verilen tedbirlerin kesin mühlet süresi içerisinde aynen devamına karar verilmiştir.
c) Kesin mühlet içinde üç kişilik geçici komiser heyetinin görev yapması uygun bulunmuş, SMM SAVAŞ ALTAN, hukukçu komiser OKAN DURSUN ve işletmeci komiser SÜLEYMAN CESUR komiser olarak atanmıştır.
d)-İİK’nın 304/1 nci maddesi uyarınca dosya komiser heyeti tarafından rapor hazırlanarak mahkememize tevdi edildikten sonra yeni duruşma gününün belirlenerek ayrıca ilan edilecektir.
İlanen duyurulur.27/11/2018

SED YOL İNŞAAT NAKLİYAT MADENCİLİK TURİZM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-kesin-muhlet-kararinin-ilanen-tebligi-575660.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim