İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

KARATAŞLAR İNŞ. TİC. LTD. ŞTİ.

ADI / SOYADI / UNVANI: KARATAŞLAR İNŞ. TİC. LTD. ŞTİ.

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: .

DOSYA ESAS NO: 2018 / 470

İLAN METNİ

KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN

BEYANA DAVET İLANI

Çarşı mah. Hürriyet cad. Site işhanı kat.2 No.202 Elazığ adresinde faaliyet göstermekte olan KARATAŞLAR İNŞ. TİC. LTD. ŞTİ. ile ortakları olan onur Karataş, Mustafa Karataş, Gencay Karataş’ın Elazığ 1. Asliye Hukuk mahkemesine Ticaret Mahkemesi sıfatıyla 2018 / 470 Esas sayılı dosya ile açmış olduğu konkordato davasında ilgili mahkeme 05.11.2018 tarihi itibariye 3 ay süreyle GEÇİCİ MÜHLET KARARI vermiş, karar ilan edilmiş ve bu süreçte geçici Konkordato Komiseri olarak atanmış bulunmaktayım.
Borçlu bulunan Karataşlar İnş.Tic.Ltd.Şti. den alacağı olanların alçaklarını iş bu ilan tarihinden itibaren 20 gün içerisinde aşağıdaki komiserlik adresime bildirmeleri gerektiğini, alacaklarını bildirmeyenlerin şirket bilançosunda kayıtlı olmadıkça konkordato müzakerelerinde dikkate alınmayacağını, adresi belli olan alacaklılara ilanın birer örneğinin posta yoluyla da gönderileceği ilan olunur.

KONKORDATO KOMİSERİ
SELAHATTİN ÖZ
MALİ MÜŞAVİR
ADRES : Ataşehir Mah. Nakkaşlar Sok.
Çiçek Sitesi A blok No: 1/1 ELAZIĞ

KARATAŞLAR İNŞ. TİC. LTD. ŞTİ.

İLAN ADRESİ: https://ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilari-beyana-davet-ilani-565018.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim