İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ADT DEMİR AKARYAKIT İNŞAAT TİCARET VE SANAYİ LTD. ŞTİ.

ADI / SOYADI / UNVANI: ADT DEMİR AKARYAKIT İNŞAAT TİCARET VE SANAYİ LTD. ŞTİ.

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 243465 / ANKARA

DOSYA ESAS NO: 2018/617

İLAN METNİ

T.C. ANKARA 1. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI’NDAN
ESAS NO : 2018/617 Esas

Talep edenler-borçlular Ankara Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün; 243465 numaralı sırasında kayıtlı ADT DEMİR AKARYAKIT İNŞAAT TİCARET VE SANAYİ LTD. ŞTİ. ve 390866 numaralı sırasında kayıtlı PALAS İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. tarafından konkordato talebinde bulunulmuş olup, mahkememizce talebe ekli belgeler üzerinde şekli olarak yapılan inceleme sonucu İİK.’nun 286. maddesince sayılan belgelerin bulunduğu görülmekle; geçici mühlet kararı verilmiş olup, ayrıca geçici konkordato komiserleri kurulu görevlendirilmiştir. Geçici konkordato komiserleri kurulunda hukukçu Av. ZAFER DOĞAN BİLGİN, yeminli mali müşavir YALÇIN KOTANOĞLU, inşaat mühendisi NAZIM SAĞLAM görev yapmaktadır.
2702415 numaralı sırasında kayıtlı GALATA AKARYAKIT OTOMOTİV TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. ve 293945 numaralı sırasında kayıtlı TAD GRUP RESTAURANT İŞLETMECİLİĞİ GIDA SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. tarafından konkordato talebinde bulunulmuş olup, mahkememizce talebe ekli belgeler üzerinde şekli olarak yapılan inceleme sonucu İİK.’nun 286. maddesince sayılan belgelerin bulunduğu görülmekle; geçici mühlet kararı verilmiş olup, ayrıca geçici konkordato komiserleri kurulu görevlendirilmiştir. Geçici konkordato komiserleri kurulunda hukukçu Av. ZAFER DOĞAN BİLGİN, yeminli mali müşavir YALÇIN KOTANOĞLU, işletme uzmanı SELMA KALYONCUOĞLU görev yapmaktadır.
Geçici komiserler kurulu konkordato talep eden şirketlerin faaliyetlerine nezaret edecektir. Ayrıca şirketlerin yönetim organının tüm eylem ve incelemelerinin geçerliliği geçici komiser kurulu onayına tabii tutulmuştur.
Geçici mühlet kararı İİK.’nun 288/1. maddesi gereğince kesin mühlet sonuçlarını doğurmakta olup, kesin mühlet sonuçları ise; İİK.’nun 294. maddesine göre alacaklılar bakımından, İİK.’nun 295 maddesine göre rehinli alacaklılar bakımından, İİK.’nun 296. maddesi gereğince sözleşmeler bakımından, İİK.’nun 297. maddesi gereğince borçlu bakımından ayrı ayrı düzenlenmiştir.
Ayırca konkordato talep eden-borçlu şirketler alacaklılarınca, ilandan itibaren 7 günlük kesin süre içerisinde dilekçe ile itiraz edilerek, konkordato mühleti verilmesini gerektiren bir hal bulunmadığı hususu delilleri ile birlikte ileri sürebileceği gibi, mahkememizden de konkordato talebinin reddi talep edebileceklerdir.

ADT DEMİR AKARYAKIT İNŞAAT TİCARET VE SANAYİ LTD. ŞTİ, PALAS İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş., GALATA AKARYAKIT OTOMOTİV TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ., TAD GRUP RESTAURANT İŞLETMECİLİĞİ GIDA SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.

İLAN ADRESİ: https://ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-muhlet-talebinin-ilanen-tebligi-546998.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim