İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

VİA MAĞAZACILIK GİYİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: VİA MAĞAZACILIK GİYİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 380128 / ANKARA

DOSYA ESAS NO: 2020/212

İLAN METNİ

T.C.
ANKARA 1. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI’NDAN
ESAS NO : 2020/212 Esas

Talep eden-borçlu Ankara Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün 380128sicil numarasına kayıtlı VİA MAĞAZACILIK GİYİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ vekilince konkordato talebinde bulunulmuş olup, mahkememizin 16/09/2020 tarihli ara kararı ile İİK 289/2. maddesi gereğince talep eden borçlu şirkete 1 YILLIK KESİN SÜRE VERİLMESİNE hükmedilmiştir.
Via Mağazacılık Giyim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi yönünden, yeni bir görevlendirme yapılmasını gerektiren bir durum olmadığından, İİK 289/3. maddesi gereğince komiserler kurulunda hukukçu ÜMİT ERKAN DURNA (TCKN: 12********82), YMM / Bağımsız Denetçi AKIN AKBULUT (TCKN: 69*******60) ve Tekstil Mühendisi MUALLA GÖZDE ÇALIŞKAN ÇOBAN (TCKN: 40*******82) görevlendirilmiştir.
Via Mağazacılık Giyim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi yönünden komiserler kurulu şirket faaliyetlerine nezaret edecektir. Ayrıca şirket yönetim organının tüm eylem ve incelemelerinin geçerliliği komiser kurulu onayına tabii tutulmuştur.
Kesinmühlet kararıİİK’nun 294. maddesindeki şekli ile alacaklılar bakımından, İİK.’nun 295 maddesindeki şekli ile rehinli alacaklılar bakımından, İİK.’nun 296. maddesindeki şekli ile sözleşmeler bakımından, İİK.’nun 297. maddesindeki şekli ile konkordato talep eden borçlu bakımından sonuç doğurmasına karar verilmiştir.
İİK’nun 289/son fıkra uyarınca ilanen tebliğ olunur.

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/668163/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-kesin-muhlet-kararinin-ilanen-tebligi

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim