İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ÖZHANOĞLU NAKLİYAT HARFİYAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: ÖZHANOĞLU NAKLİYAT HARFİYAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 288288 / ANKARA

DOSYA ESAS NO: 2018/983

İLAN METNİ

Özhanoğlu Nakliyat Harfiyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi
Konkordato Komiserliğince Alacaklılar Toplantısına Davet
(Ankara 3. Asliye ticaret Mahkemesi 2018/985 E. Sayılı Dosya)

Ankara 3. Asliye ticaret mahkemesinin 2018/983 esaslı sayılı dosyası kapsamında konkordato talep eden Özhanoğlu nakliyat harfiyat sanayi ticaret limited şirketinin sunmuş olduğu konkordato projesinin müzakere amacıyla 20/07/2020 cuma günü saat 14.00 ‘da işçi blokları 1484 sokak no.3 holiday Inn otel Çukurambar/Ankara adresinde alacağı bildirenler veya bilançoda kayıtlı olan alacaklıların katılımıyla alacaklılar toplantısı gerçekleşecektir. Alacağı rehinle teminat altına alınmış alacaklıları ise icra iflas kanunu m.308/h kapsamında müzakere adi alacaklılar toplantısını müteakiben aynı gün ve adreste saat 15:30’da gerçekleşecektir.
İcra ve İflas kanunu m. 301 gereği, toplantı tarihinden önceki 7 gün içerisinde alacaklıların borçlu şirketin merkez adresinde (Hilal mah. 677. Cad. Müfit Can apt. 33/4 Çankaya/ANKARA) mesai saatleri içinde belgeleri inceleme hakkı bulunmaktadır.
Toplantıya katılacak gerçek kişi alacaklarının kimlikleri ile imza beyannamelerini ( ve fotokopisini )tüzel kişi alacaklıların ise temsilcilerinin kimlik bilgileri ile imza sirkülerini (ve fotokopisini) eğer alacaklıyı temsilen oy kullanımı için üçüncü bir kişi toplantıya katılacak ise bu kişiye ‘’konkordato alacaklıları toplantısında oy kullanma ve muvafakat verme’’ yetkilerinin verildiği gösterir noter huzurunda düzenlenen yetki belgesini, avukat aracılığı ile toplantıya katılım sağlanacak ise ‘’ konkordato alacaklılar toplantısında oy kullanma ve muvafakat verme’’ yetkisini de kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini toplantı esnasında hazır bulundurmaları gerekmektedir.
Alacağı bir kambiyo senedine (poliçe/bono/çek) dayanarak kaydettirmiş ise, senet hamilinin tespiti amacıyla, senedin aslı ile ön ve arka yüzünün fotokopisini, eğer senet resmi makamlarda ise bu durumu belgeleyen resmi evrakı toplantı esnasında alacaklının hazır bulundurması gerekmektedir.
İcra ve İflas kanunu m.302/VII gereği, toplantıya katılmayacak olan alacaklılar, toplantı gününü takip eden yedi (7) gün içerisinde yazılı olarak oylarını kullanabileceklerdir. Bu s-durum alacaklıların oylarını hangi yönde kullandıklarını gösteren yazıyı yukarıda belirtilen belgelerle birlikte T.C. Ankara 3. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2018/983 Esas sayılı dosyasına UYAP üzerinden elektronik ortamda göndermeleri rica olunur.
İlan ve İhtar olunur.

ÖZHANOĞLU NAKLİYAT HAFRİYAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ KONKORDATO KOMİSERİ
IŞIL YILMAZ AKMAN
HUKUKÇU

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserligince-alacaklilar-toplantisina-davet-812504.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim