İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

HAS GROUP MAKİNA ENDÜSTRİ ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: HAS GROUP MAKİNA ENDÜSTRİ ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 338769 / İSTANBUL

DOSYA ESAS NO: 2018/931

İLAN METNİ

HAS GROUP MAKİNA ENDÜSTRİ ANONİM ŞİRKETİ
KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN
(İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2018/931 E. Sayılı Dosyası)

İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğünün 338769 sicil numarasında kayıtlı “Nispetiye Mahallesi Aydın Sokak Fırat İş Merkezi No:6 Beşiktaş /İstanbul” adresinde faaliyet gösteren HAS GROUP MAKİNA ENDÜSTRİ ANONİM ŞİRKETİ’ne, İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2018/931 E. sayılı dosyasında 08/01/2019 tarihinden başlamak üzere 1 yıllık kesin mühlet verilmiş; kesin mühlet kararıyla birlikte, geçici mühlet kararıyla konkordato geçici komiser heyeti olarak görevlendirilen Yeminli Mali Müşavir Bağımsız Denetçi Ahmet Demir, Ekonomist Mali Uzman Finans Uzmanı E. Banka Müdürü Abdulkadir Albayrak ve Dr. Öğretim Üyesi Çiğdem Yazıcı’dan oluşan heyetimizin, konkordato komiser heyeti olarak görevinin devamına hükmedilmesi üzerine, Heyetimizce İİK md. 299 uyarınca alacaklılara alacaklarını bildirmeleri için davet gerçekleştirilmiş 14.03.2019 tarihinde yapılan ilânla alacaklılar alacaklarını beyan için davet edilmiş, alacaklarını bildirmeyenlerin bilançoya kayıtlı olmadıkça konkordato projesi müzakerelerine kabul edilmeyeceği ihtarı yapılmıştır.
Alacak kayıtlarının tamamlanmasından sonra İİK md. 300 uyarınca alacak kayıtları hakkında borçlunun beyanları alınmış, alacak kayıtları üzerindeki tahkikat tamamlanmış, 06.01.2020 tarihli karar ile mahkemece verilen 1 yıllık kesin mühletin 06.01.2020 tarihinden itibaren 6 ay uzatılmasına karar verilmiş, Covid 19 sebebiyle alınan tedbirler ve yasal düzenlemeler nedeniyle duran sürelerin eklenmesi neticesinde mahkemenin 16.06.2020 tarihli ara kararı gereğince borçlu Şirket yararına verilen kesin mühletin sona erme tarihi 30.09.2020 olarak belirlenmiştir.

Komiser Heyetimizce İİK md. 301 uyarınca, 06.08.2020 tarihinde saat 14:00’da “TFM Turizm ve Otelcilik Sanayi Tic. Ltd.Şti., Şerifali Mahallesi, Türker Cad No:17, TFM Plaza Ümraniye/ İstanbul adresinde borçlunun konkordato projesini müzakere etmek üzere alacaklılar toplantısı yapılmasına karar verilmiştir. İİK md. 301 çerçevesinde alacaklıların alacaklılar toplantısından önceki yedi gün içerisinde ilgili belgeleri saat 09:30-12:30, 13:30-18:00 saatleri arasında Caferağa Mahallesi Fazıl Hüsnü Dağlarca Sokak Filiz Apartmanı No:4/3 Kadıköy/İSTANBUL (Tel: 0216-345-12-30/31) adresinde inceleyebilecekleri, projeyi müzakere edip oy kullanabilecek alacaklıların yukarıda belirtilen yer ve günde gerçekleştirilecek toplantıya katılarak kabul/ret beyanında bulunabilmeleri için toplantıya bizzat veya yetkili temsilci vasıtasıyla katılmaları; alacaklı çoğunluğunun dikkate alınmasında İİK md. 302 düzenlemesinin dikkate alınacağı, katılacak alacaklıların yanlarında kimliklerini, tüzel kişilerde ise noter onaylı imza sirküleri, temsilci olarak toplantıya katılacak avukatlar bakımından HMK m. 74 uyarınca ÖZEL YETKİ içeren vekaletname aslını veya onanmış bir örneğini, tüzel kişi temsilcileri bakımından noterde düzenlenmiş imza sirküleri aslını, diğer yasal veya iradi temsilciler bakımından temsil yetkisini gösteren resmi belge aslını, bu belgelerin Komiser Heyetimize tevdi edilmek üzere “aslına uygundur” ibaresi içeren imzalı bir adet örneğini ve ayrıca kimlik teşhisine yarar resmi bir belgeyi (nüfus cüzdanı, ehliyet, baro kimliği v.b.) yanında getirmeleri gerektiği; yetkili temsilci olduğu anlaşılamayan kişilere alacaklılar toplantısı sırasında oy hakkı tanınmayacağı, İİK m. 302/VI uyarınca toplantının bitimini takip eden yedi gün içinde gerçekleşen iltihakların da kabul olunacağı; yedi günlük iltihak süresinde katılmak isteyenlerin, belgelerin incelenmesi için yukarıda belirtilen adreste (Caferağa Mahallesi Fazıl Hüsnü Dağlarca Sokak Filiz Apartmanı No:4/3 Kadıköy/İSTANBUL) aynı esaslar çerçevesinde, bizzat veya iadeli taahhütlü mektup ile katılabilecekleri ilân ve ihtar olunur.

Konkordato Komiser Heyeti
Ahmet Demir
YMM
Dr. Öğr. Üy. Çiğdem Yazıcı
Hukukçu
Abdülkadir Albayrak
Finans Uzmanı

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-alacaklilar-toplantisina-davet-ilani-815848.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim