İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

HALI PARK DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: HALI PARK DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 298287 / ANKARA

DOSYA ESAS NO: 2018/711

İLAN METNİ

HALI PARK DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
KONKORDATO KOMİSERLERİ KURULU’NDAN

Dosya No: Ankara 3. Asliye Ticaret Mahkemesi 2018 / 711 Esas

T.C. Ankara 3. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2018/711 Esas sayılı dosyası kapsamında konkordato talebinde bulunan HALI PARK DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ’ nin sunmuş olduğu konkordato projesinin müzakeresi amacıyla Adi Alacaklılar Toplantısı 23 / 07 / 2020 Perşembe günü saat 13.00‘de İstanbul Yolu Macit Petrol İçi No : 212 Yenimahalle / ANKARA adresinde bulunan Konyalı Kebap içerisinde bulunan salonda gerçekleştirilecektir.
İİK m. 301 gereği toplantı tarihinden önceki yedi (7) gün içinde alacaklıların borçlu şirketin merkez adresinde ( Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No : 278 Yenimahalle/Ankara) mesai saatleri içerisinde belgeleri inceleme hakkı bulunmaktadır.
Toplantıya katılacak gerçek kişi alacaklıların kimliklerini (ve fotokopisini), tüzel kişi alacaklıların ise temsilcilerinin imza sirkülerini (ve fotokopisini), avukat aracılığıyla toplantıya katılım sağlanacak ise “konkordato kapsamında alacaklılar toplantısına katılmaya, oy kullanmaya, sulh ve ibraya” yetkisini de açıkça kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini, toplantı esnasında yanında bulundurması gerekmektedir.
Alacak bir kambiyo senedine (poliçe/bono/çek) dayanıyor ise, senet hamilinin tespiti amacıyla, senedin aslı ile ön ve arka yüzünün fotokopisinin, eğer senet resmi makamlarda ise bu durumu belgeleyen resmi evrakın, toplantı esnasında alacaklının yanında bulundurması gerekmektedir.
İİK m. 302/VII gereği, toplantıya katılamayacak olan alacaklıların, toplantı gününü takip eden yedi (7) gün içerisinde yazılı olarak da oylarım kullanabileceklerdir. Bu durumda alacaklıların oylarım hangi yönde kullandıklarını gösteren yazıyı yukarıda belirtilen belgelerle birlikte T.C. Ankara 3. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2018/711 Esas sayılı dosyasına UYAP üzerinden elektronik ortamda göndermeleri rica olunur.
İlan ve ihtar olunur.

HALIPARK DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LTD. ŞTİ.
KONKORDATO KOMİSERLER KURULU

Haldun Güler Mustafa Kara
Yeminli Mali Müşavir Avukat

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-adi-alacaklilar-kurulu-toplantisina-davet-814800.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim