İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ZNR YAPI KİMYASAL LTD ŞTİ

ADI / SOYADI / UNVANI: ZNR YAPI KİMYASAL LTD ŞTİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 5595 / OSMANİYE

DOSYA ESAS NO: 2018/21

İLAN METNİ

ZNR YAPI KİMYASAL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ KONKORDATO KOMİSERLİĞİ’NDEN

(OSMANİYE 4.ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI’NIN 2018/21 E. SAYILI DOSYASI)

ALACAKLILAR TOPLANTISI DAVET İLANI

1-Osmaniye Ticaret Sicil Müdürlüğünün 5595 nosuyla kayıtlı ZNR Yapı Kimyasal Sanayi Limited Şirketi’nin Osmaniye 4.Asliye Hukuk Mahkemesi Başkanlığının 2018/21 esas sayılı dosyasında 17.05.2019 tarihinde 1 yıllık kesin mühlet kararı verildiği; kesin mühlet kararıyla birlikte geçici komiser olarak görevlendirilen SMMM İbrahim Özler konkordato komiseri olarak görevinin devamına hükmedilmiştir.
2-Borçlu şirketten alacaklı olan alacaklılara, alacaklarını bildirmek üzere komiser tarafından davet yazıları gönderilmiş ayrıca basın ilan kurumu (BİK İlan NO: ILN00975977) vasıtası ile bildirmeleri alacaklıların bilançoda kayıtlı olmadıkça konkordato müzakeresine kabul edilmeyecekleri özellikle belirtilerek ilan edilmiştir.
3-Bu nedenlerle; borçlu şirketten alacaklı olan ve alacaklarını bildirenler ile alacaklarını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacakların iştirak edebilecekleri,
27.03.2020 tarihinde, Organize Sanayi Bölgesi Büyüktüysüz Mahallesi 1. Sk. No: 5 Toprakkale /Osmaniye adresinde;
– Çekli-senetli-cari hesap alacaklıları(imtiyazsız ve teminatsız)10.00-12.00 saatleri arası,
– Rehinli ve kamu alacaklıları 14.00-16.00 saatleri arası,
Alacaklılar toplantısı yapılacak olup, yapılacak toplantıda konkordato projesi müzakere edilecektir. Toplantıya katılacak ve kendisini temsil edecek gerçek veya tüzel kişilerin imza sirküleri, yetki belgesi veya vekâletnamelerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
Alacaklıların 13.03.2020-20.03.2020 tarihleri arasında 7 gün süre ile Organize Sanayi Bölgesi Büyüktüysüz Mahallesi 1. Sk. No: 5 Toprakkale Osmaniye adresinde bulunan kayıt ve hesapları komiser refakatinde inceleyebilecekleri ilan ve ihtar olunur.

KONKORDATO KOMİSERİ
İBRAHİM ÖZLER
(MALİ MÜŞAVİR)

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet-ilani-785175.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim