İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

MUSTAFA ADIGÜZEL

ADI / SOYADI / UNVANI: MUSTAFA ADIGÜZEL

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: BİREYSEL

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: BİREYSEL

DOSYA ESAS NO: 2019/312

İLAN METNİ

MUSTAFA ADIGÜZEL KONKORDATO KOMİSERLİĞİ’NDEN

(Kayseri 1.Asliye Ticaret Mahkemesi 2019/312 E. Sayılı Dosyası)

ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET

Mustafa ADIGÜZEL’e Kayseri 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2019/312 E. sayılı dosyasında, 16.05.2019 tarihinden başlamak üzere 1 yıl süre ile konkordato kesin mühlet kararı verilmesi üzerine yaptığımız ilanla alacaklılar alacaklarını beyan için davet edilmiş, alacaklarını bildirmeyenlerin konkordato projesi müzakerelerine kabul edilmeyeceği ihtarı yapılmıştır.
Borçlu şirketten alacaklı olduklarını bildiren alacaklılar ile İİK m.302 uyarınca bilançoda kayıtlı alacaklıların katılabilecekleri Alacaklılar Toplantısı, İİK m.301 uyarınca 10.04.2020 Cuma günü Gülük Mahallesi Osman Kavuncu Bulv. No:15/B Melikgazi/Kayseri adresinde yapılacaktır.
2004 s. İİK. m 301. maddesi gereğince alacaklılar, toplantıdan önceki 7 (yedi) gün içinde Gülük Mahallesi Osman Kavuncu Bulv. No:15/B Melikgazi/Kayseri adresinde Komiserliğimiz refakati ve denetiminde belgeleri inceleyebileceklerdir.
Alacak bir kambiyo senedine (poliçe/bono/çek) dayanıyor ise, senet hamilinin tespiti amacıyla, senedin aslı ile ön ve arka yüzünün fotokopisinin, eğer senet resmi makamlarda ise bu durumu belgeleyen resmi evrakın, toplantı esnasında alacaklının yanında bulundurması gerekmektedir.
Konkordato müzakeresine katılacak alacaklıların veya kendilerini temsil edecek gerçek ve tüzel kişilerin imza sirküleri, yetki belgesi veya vekaletnamelerini yanlarında bulundurmaları, alacaklılar toplantısının bitimini takip eden 7 gün içerisindeki iltihakların kabul edileceği İLAN olunur.

Toplantı günüToplantı saati
10.04.2020 CumaAdi AlacaklılarSaat: 14:30- 16:00 arası
İmtiyazlı alacaklılar (rehinli ve kamu alacaklıları)Saat 16:00-17:00 arası

Konkordato Komiseri
Fatih ÖZCAN

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet-792014.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim