İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

KASTAMONU PARK AVM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: KASTAMONU PARK AVM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 5270474575 / KASTAMONU

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 1-Kastamonu-4794 / KASTAMONU

DOSYA ESAS NO: 2018/342

İLAN METNİ

İ L A N
T.C.
KASTAMONU
1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN(ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ SIFATIYLA)
ALACAKLILAR TOPLANTISININ İPTALİNE DAİR İLAN

MAHKEMESİ : Kastamonu 1. Asliye Hukuk Mahkemesi(Ticaret Mahkemesi Sıfatıyla)
DOSYA NO : 2018/342 Esas
Kastamonu Park Avm Ticaret Limited Şirketi (Vergi No:5270474575) hakkında Kastamonu 1. Asliye Hukuk Mahkemesi (Ticaret Mahkemesi Sıfatıyla)’nin 2018/342 Esas sayılı dosyasında halen derdest olan Hasımsız (Konkordato) davasında 07.04.2019 Tarihinden itibaren 1 yıl süre ile Konkordato Kesin Mühlet kararı verilmiştir.
Komiserliğimizce, daha evvelce alacaklılara davet ilanı basın ilan ve posta yolu ile yapılmış, yapılan bildirimlerin tahkiki tamamlanmış, akabinde 20 Mart 2020 tarihinde Candaroğulları Mah. Miralay Halit Bey Cad. Şeritçiler Sk. Hukukçular Plaza. Kat: 11 Merkez/KASTAMONU adresinde Kastamonu Barosu Hizmet Binası Konferans Salonunda KONKORDATO PROJESİNİN MÜZAKERELERİ İÇİN ADİ ALACAKLILAR TOPLANTISI VE REHİNLİ ALACAKLILAR TOPLANTISININ YAPILACAĞI İLAN EDİLMİŞTİ.
Ancak coronavirüs salgını sebebi ve ülkemizde alınan bir takım önlemler neticesinde; daha önce yapılması planlanan ve 20 Mart 2020 tarihinde yapılacağı İLAN edilen Alacaklılar Toplantısının İPTAL EDİLDİĞİ, ALACAKLILAR TOPLANTISININ İLERİKİ BİR TARİHE ERTELENDİĞİ, TOPLANTI YER VE ZAMANININ BİLAHERE İLAN EDİLECEĞİ İLAN OLUNUR.

KONKORDATO KOMİSERLERİ
SMMM Kemal RAMAZANCIOĞLUSMMM Haydar KÖSEOĞLUAv.Eşref Tuna TİFTİK

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-alacaklilar-kurulu-toplantisinin-iptaline-iliskin-ilanen-teblig-789228.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim