İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ÖZ-TAŞ HAZIR BETON SANAYİ İNŞAAT TAAHHÜT MADENCİLİK TAŞOCAKLARI İŞLETMECİLİĞİ NAKLİYAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: ÖZ-TAŞ HAZIR BETON SANAYİ İNŞAAT TAAHHÜT MADENCİLİK TAŞOCAKLARI İŞLETMECİLİĞİ NAKLİYAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 9960321516

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 932 / OF / TRABZON

DOSYA ESAS NO: 2018/504

İLAN METNİ

ÖZ-TAŞ HAZIR BETON SANAYİ İNŞAAT TAAHHÜT MADENCİLİK TAŞ OCAKLARI İŞLETMECİLİĞİ NAKLİYAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

KONKORDATO KOMİSER HEYETİ
ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET

Of Asliye Hukuk (Asliye Ticaret Mahkemesi Sıfatıyla) Mahkemesinin 2018/504 Esas sayılı dava dosyasında Of Ticaret Sicil Müdürlüğünün 932 Sicil numarasında kayıtlı Öz-taş Hazır Beton Sanayi İnşaat Taahhüt Madencilik Taş Ocakları İşletmeciliği Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin (Vergi No:9960321516) “Konkordato” talepli davası yönünden Of Asliye Hukuk Mahkemesince 12.12.2018 tarihinden itibaren 3 Ay Süre İle Geçici Mühlet kararı verilmiş, 27.02.2019 tarihinde Geçici Mühletin 2 Ay Süre İle Uzatılmasına ve devamında 29.04.2019 tarihinde 1 Yıl Süre İle Kesin Mühlet kararı verilerek konkordato komiseri olarak Av.Bilal KIZILBAĞ, SMMM Kamil MAHMUTOĞLU ve YMM Nizam UZUN görevlendirilmiştir.

Heyetimizce, İcra ve İflas Kanununun 299.maddesi gereğince alacaklılara alacaklarını bildirmek üzere ilan yapılmış olup, hali hazırda İcra İflas Kanunu’nun 301. maddesi gereğince alacaklılar toplantısına davet ilanı yapmak gerekmiştir.

Bu doğrultuda, ÖZ-TAŞ HAZIR BETON SANAYİ İNŞAAT TAAHHÜT MADENCİLİK TAŞ OCAKLARI İŞLETMECİLİĞİ NAKLİYAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ’nden alacaklı olup; alacaklarını bildirenler ve alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklılar ile aşağıda belirtilen yer, tarih ve zamanlarda konkordato projesinin müzakeresi için toplantı yapılacaktır. Toplantıya katılacak alacaklıların, temsilcilerinin yada vekillerinin, yetkili olduklarını gösterir noter tasdikli imza sirküleri veya vekaletnamelerini yanlarında bulundurmaları gerekli ve zorunludur.
Alacaklıların, 24.02.2020 tarihinden itibaren 7 gün süre ile borçlu şirket merkezi olan Dumlusu Mahallesi Çaykara Karayolu Üzeri Of/TRABZON adresinde bulunan kayıt ve hesaplarını Komiser Heyetimizin refakatinde inceleyebilecekleri ilan ve ihtar olunur.

Toplantı tarihi : 02.03.2020
Toplantı Yeri : Dumlusu Mahallesi Çaykara Karayolu Üzeri Of/TRABZON
Adi Alacaklar Toplantısı Saati: 13:00 – 14:00 arası
Rehinli alacaklar ve Kamu alacakları toplantısı saati : 14:30 – 15:00 arası
KONKORDATO KOMİSER HEYETİ
Av.Bilal KIZILBAĞ, YMM Nizam UZUN, SMMM Kamil MAHMUTOĞLU

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-kesin-muhlet-karari-ve-toplanti-gununun-tebligi-769982.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim