İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

GÜZAY İNŞAAT SANAYİ ve TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: GÜZAY İNŞAAT SANAYİ ve TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: .

DOSYA ESAS NO: 2019/173

İLAN METNİ

T.C.
SAFRANBOLU
2. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
(ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ SIFATIYLA)
ESAS NO : 2019/173 Esas

Mahkememizin 17/06/2019 tarihli tensip zaptı ile GÜZAY İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ’nin konkordato talebine esas olmak üzere, duruşmalı olarak yapılan inceleme sonucu talep yerinde görülmekle İİK.’nun 289. Maddesi gereğince KESİN MÜHLET KARARI VERİLMESİNE ve şirkete KOMİSER olarak atanan Cemal AYBAKIR’ın GÖREVİNİN DEVAMINA karar verilmiş olup, verilen kesin mühlet kararı 12/04/2020 tarihinde sona erecektir.
Kontordato Komiseri Cemal AYBAKIR’ın 14/11/2019 tarihli raporunda; “İİK m.289/3 kapsamında konkordatonun başarıya ulaşmasının mümkün olduğu, alacaklılalara uygun bir vade ve istonko projesi önerisinin hayata geçirilmesi imkanının sağlanması bakımından şirkete kesin mühlet verilmesinin uygun olacağı” kanatinde olduğunu beyan etmiştir.
GÜZAY İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ’nin konkordato talebine esas olmak üzere, duruşmalı olarak yapılan inceleme sonucu talep yerinde görülmekle İİK.’nun 289/3 maddesi gereğince Mahkememizce KESİN MÜHLET KARARININ 18/11/2019 TARİHİNDEN İTİBAREN BAŞLAMAK ÜZERE BİR (1) YILLIK KESİN MÜHLET KARARI VERİLMESİNE DAİR KARAR VERİLDİĞİ İLAN OLUNUR.

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-kesin-muhlet-kararinin-ilanen-tebligi-777947.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim