İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

BAŞKENT ALÜMİNYUM İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

ADI / SOYADI / UNVANI: BAŞKENT ALÜMİNYUM İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 109509 / ANKARA

DOSYA ESAS NO: 2018/832

İLAN METNİ

BAŞKENT ALÜMİNYUM İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KONKORDATO KOMİSERLERİ KURULUNDAN
ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET

TALEP NO : 385
KARAR NO :387

T.C. Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2018/832 Esas sayılı dosyası kapsamında konkordato talebinde bulunan Başkent Alüminyum İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin sunmuş olduğu konkordato projesinin müzakeresi amacıyla Alacaklılar Toplantısı 20/03/2020 Cuma günü saat 10:00’da MAREV MARDİN KÜLTÜREVİ (BİRLİK MAH.448.CADDE NO: 10 Çankaya/ANKARA) gerçekleştirilecektir.
İİK m. 301 gereği toplantı tarihinden önceki yedi (7) gün içinde alacaklıların borçlu Şirketin merkez adresinde (Birlik Mahallesi Doğukent Caddesi 447. Sokak 3/2 Çankaya/Ankara) mesai saatleri içerisinde belgeleri inceleme hakkı bulunmaktadır.
Toplantıya katılacak gerçek kişi alacaklıların kimliklerini (ve fotokopisini), tüzel kişi alacaklıların ise temsilcilerinin imza sirkülerini (ve fotokopisini), eğer alacaklıyı temsilen oy kullanımı için üçüncü bir kişi katılacak ise bu kişiye Hukuk Muhakemeleri Kanunu’nun 74’üncü maddesi uyarınca “alacaklılar toplantısına katılma, konkordatoya muvafakat verme” yetkilerinin de verildiğini gösterir noter huzurunda düzenlenen yetki belgesini, avukat aracılığıyla toplantıya katılım sağlanacak ise yine Hukuk Muhakemeleri Kanunu’nun 74’üncü maddesi uyarınca “konkordatoya muvafakat verme” yetkisini de kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini, toplantı esnasında yanında bulundurması gerekmektedir.
Alacak bir kambiyo senedine (poliçe/bono/çek) dayanıyor ise, senet hamilinin tespiti amacıyla, senedin aslı ile ön ve arka yüzünün fotokopisinin, eğer senet resmi makamlarda ise bu durumu belgeleyen resmi evrakın, toplantı esnasında alacaklının yanında bulundurması gerekmektedir.
ÎİK m. 302/VI1 gereği, toplantıya katılamayacak olan alacaklıların, toplantı gününü takip eden yedi (7) gün içerisinde yazılı olarak da oylarını kullanabileceklerdir. Bu durumda alacaklıların oylarını hangi yönde kullandıklarını gösteren yazıyı yukarıda belirtilen belgelerle birlikte T.C. Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2018/832 Esas sayılı dosyasına UYAP üzerinden elektronik ortamda göndermeleri rica olunur.

İlan ve ihtar olunur.

KONKORDATO KOMİSERLERİ KURULU
Mehmet KODAKOĞLUCumhur İnan BİLENAbdurrahman TEMİZ

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserler-kurulundan-alacaklilar-toplantisina-davet-775081.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim