İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

SÖZÜTEK GIDA KONFEKSİYON İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: SÖZÜTEK GIDA KONFEKSİYON İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 7810487981 / YÜREĞİR VERGİ DAİRESİ / ADANA

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 65128

DOSYA ESAS NO: 2018/1026

İLAN METNİ

ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET İLANI
SÖZÜTEK GIDA KONFEKSİYON İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN

(T.C. Adana 1. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2018/1026 E. Sayılı Dosyası)

T.C. Adana 1. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2018/1026 E. Sayılı dosyasında yürütülmekte olan konkordato yargılamasında 20.03.2019 tarihinde borçlu SÖZÜTEK GIDA KONFEKSİYON İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ hakkında bir yıl süreyle kesin mühlet verilmiş olup buna ilişkin karar TTSG’nin 11.04.2019 tarihli 9807 sayılı nüshasında ve 29.03.2019 tarihinde Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan portalında yayınlanmıştır. Kesin Mühlet kararı ile birlikte konkordato komiseri olarak görevimin devamına karar verilmiş olup, İİK m. 299 uyarınca alacaklılara alacaklarını bildirmeleri için davet gerçekleştirmiş, alacak kayıtlarının tamamlanmasından sonra İİK m. 300 uyarınca alacak kayıtları hakkında borçlunun beyanını almış ve alacak kayıtları üzerindeki tahkikatım tamamlamıştır.

Tüm işlemler neticesinde, “Alacaklılar Toplantısı” yapılabilmesi için süreç tamamlanmış olduğundan, İİK m. 301 uyarınca 24 Ocak 2020 Cuma günü saat :14:30’da, Özgür Mah. 2402 Sok. No:7/A Yüreğir/ADANA adresindeki borçlu şirket merkezinde borçlunun konkordato teklifini müzakere etmek üzere alacaklılar toplantısı yapılmasına tarafımca karar verilmiştir.

İİK m.301 gereğince, alacaklıların alacaklılar toplantısından önceki yedi gün içinde ilgili belgeleri, borçlu şirketin Özgür Mah. 2402 Sok. No:7/A Yüreğir/ADANA adresinde inceleyebilecekleri, alacaklıların yukarıda belirtilen yerde, günde ve saatte gerçekleştirilecek toplantıya katılabilecekleri ilan olunur.

Toplantıya gerçek kişi alacaklıların kimliklerini (ve fotokopisini), tüzel kişi alacaklıların ise temsilcilerinin imza sirkülerini (ve fotokopisini), eğer alacaklıyı temsilen oy kullanımı için üçüncü bir kişi katılacak ise bu kişiye “alacaklılar toplantısına katılma, sulh olma ve ibra etme” yetkilerinin de verildiğini gösterir noter huzurunda düzenlenen yetki belgesini, avukat aracılığıyla toplantıya katılım sağlanacak ise “sulh olma ve ibra etme” yetkisini de kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini, toplantı esnasında yanında bulundurması gerekmektedir.

Alacak bir kambiyo senedine (poliçe/bono/çek) dayanıyor ise, senet hamilinin tespiti amacıyla, senedin aslı ile ön ve arka yüzünün fotokopisinin, eğer senet resmi makamlarda ise bu durumu belgeleyen resmi evrakın, toplantı esnasında alacaklının yanında bulundurması gerekmektedir.

İİK m. 302/VII gereği, toplantıya katılamayacak olan alacaklılar, toplantı gününü takip eden yedi (7) gün içerisinde yazılı olarak da oylarını kullanabileceklerdir. Bu durumda alacaklıların oylarını hangi yönde kullandıklarını gösteren yazıyı yukarıda belirtilen belgelerle birlikte Komiserlik adresim olan Reşatbey Mah. Türkkuşu Cad. Günep Panorama B Blok Kat:3 D:302 Seyhan/ADANA adresine ulaştırmış olmaları gerekmektedir.

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilara-davet-748193.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim