İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ÖZEL ADANA HACETTEPELİLER SAĞLIK VE TEDAVİ HİZMETLERİ TIBBİ ÜRÜNLER TURİZM SAN. VE TİC. A.Ş.

ADI / SOYADI / UNVANI: ÖZEL ADANA HACETTEPELİLER SAĞLIK VE TEDAVİ HİZMETLERİ TIBBİ ÜRÜNLER TURİZM SAN. VE TİC. A.Ş.

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 6850472774 / BEŞOCAK VERGİ DAİRESİ

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 34304 / ADANA

DOSYA ESAS NO: 2018/616

İLAN METNİ

Konkordato Komiserliği’nden
(Adana 1.Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2018/616 Esas Sayılı Dosya)
ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET

Adana Ticaret Sicil Müdürlüğünün 34304 sicil numarasında kayıtlı “Meydan Mahallesi Bakımyurdu Cad. No: 231 1070 Seyhan/Adana” merkez adresinde ve Adana Ticaret Sicilinde 57856 sicil numarası ile işlem gören Özel Adana Hacettepeliler Sağlık ve Tedavi Hizmetleri Tıbbi Ürünler Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi/ Yeşilevler Şubesi’nde faaliyet gösteren ÖZEL ADANA HACETTEPELİLER SAĞLIK VE TEDAVİ HİZMETLERİ TIBBİ ÜRÜNLER TURİZM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Adana 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2018/616 E Sayılı dosyasında, 07/11/2018 tarihinden, başlamak üzere 1 yıllık kesin mühlet kararı verilmiş ve Komiser Heyeti olarak, Hakan ALBAYRAK, Eda ÖZDEMİR ve Halil ALUMERT’in Konkordato görevlendirilmiştir.
2004 sayılı İcra İflas Kanununun 299. maddesi gereğince yapılan ilanla adı geçem şirketten alacağı bulunan alacaklılar ilan tarihinden itibaren ONBEŞ GÜN içerisinde alacaklarını bildirmeye davet edilmiş alacaklarını bildirmeyenlerin bilançoya kayıtlı olmadıkça konkordato projesi müzakerelerine kabul edilmeyeceği ihtarı yapılmıştır.
Hakkında kesin mühlet kararı verilmiş bulunan adı geçen şirketten alacaklı durumda olan tüm gerçek ve tüzel kişiler; İİK 299 maddesine göre alacaklarını yazdırmış olup bu kez İİK 301 maddesi gereğince Konkordato projesini müzakere etmek için 27 Şubat 2020 Perşembe günü 14.00/17.00 saatleri arasında RİVA OTEL Reşatbey Mah, Adalet Cd. No:20, 01120 Seyhan/ADANA toplantı salonunda alacaklılar toplantısı yapılacaktır.
Alacaklıların toplantıdan önceki yedi gün içinde belgeleri inceleyebilecekleri, toplantıya katılacakların kimlik ve yetki belgelerini yanlarında bulundurmalarının şart olduğu, İİK.nun 302 maddesi uyarınca alacaklılar toplantısının bitimini müteakip eden 7 gün içerisinde gerçekleşen iltihaklarında kabul edileceği hususları ilan ve tebliğ olunur.

KONKORDATO KOMİSERİ HEYETİ

Dr. Öğr. Üyesi Hakan ALBAYRAKEda ÖZDEMİRHalil ALUMERT
Ç.Ü.Hukuk FakültesiMali MüşavirMali Müşavir
Öğretim ÜyesiBağımsız Denetçi

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet-750982.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim