İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ONUR KARAMAN HASTANE VE SAĞLIK HİZMETLERİ TURİZM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: ONUR KARAMAN HASTANE VE SAĞLIK HİZMETLERİ TURİZM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 7932 / KARAMAN

DOSYA ESAS NO: 2018/128

İLAN METNİ

İLAN
T.C.
KARAMAN 1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
KONKORDATO KOMİSERLİĞİ ALACAKLILAR TOPLANTISI İLANI

DOSYA NO:2018/128 Esas

Karaman 1. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin 2018/128 Esas sayılı dosyası ile konkordato talebinde bulunan Onur Karaman Hastane ve Sağlık Hizmetleri Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi’nin konkordato projesinin müzakeresi amacıyla alacaklılar toplantısı, 07/02/2020 Cuma günü saat 14:00’da Ahi Osman Mahallesi İsmet Paşa Caddesi No:4/Z-22 Merkez Karaman adresinde bulunan Yunus Emre Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.
İİK madde 301 gereği toplantı tarihinden önceki yedi gün içinde, alacaklıların borçlu şirketin merkez adresi olan Mansurdede Mahallesi Atatürk Bulvarı Sağlık İş Merkezi No:34/1 Karaman adresinde mesai saatleri içerisinde belgeleri inceleme hakkı bulunmaktadır.
Toplantıya katılacak gerçek kişi alacaklıların kimliklerini ve fotokopisini, tüzel kişi alacaklıların ise temsilcilerinin imza sirkülerini ve fotokopisini, alacaklıyı temsilen oy kullanımı için üçüncü bir kişi oy kullanacak ise bu kişiye alacaklılar toplantısına katılma, sulh ve ibra etme yetkilerinin de verildiğini gösterir noter huzurunda düzenlenen yetki belgesini, avukat aracılığı ile toplantıya katılım sağlanacak ise sulh olma ve ibra etme yetkisini de kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini toplantı esnasında yanında bulundurması gerekmektedir.
İİK m. 302/7 gereği toplantıya katılamayacak olan alacaklılar toplantı gününü takip eden yedi gün içinde yazılı olarak oylarını kullanabileceklerdir. Bu durumda alacaklıların oylarını hangi yönde kullandıklarını gösteren yazıyı mesai saatleri içerisinde Ahi Osman Mahallesi Molla Fenari Cad No:5 K:3 Basmacılar İşhanı Merkez Karaman adresinde komiser huzurunda yukarıda belirtilen belgelerle birlikte ibraz etmeleri ilan olunur.

Konkordato Komiserleri
-Av. Doğan Özdemir YMM.

-M. Erkan Küçükbasmacı

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet-746354.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim