İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ALTANLAR EV VE OFİS GEREÇLERİ SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ.

ADI / SOYADI / UNVANI: ALTANLAR EV VE OFİS GEREÇLERİ SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ.

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 318626/0 / İSTANBUL

DOSYA ESAS NO: 2018/562

İLAN METNİ

ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET İLANI
ALTANLAR EV ve OFİS GEREÇLERİ SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.,
ONUR ALMA, OKTAY ALMA
KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN

(T.C. Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2018/562 E. sayılı Dosyası)

T.C. Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2018/562 E. sayılı dosyasında yürütülmekte olan konkordato yargılamasında 05.11.2018 tarihinde borçlu ALTANLAR EV ve OFİS GEREÇLERİ SAN. ve TİC.LTD. ŞTİ., ONUR ALMA ve OKTAY ALMA hakkında bir yıl süreyle kesin mühlet verilmiş olup buna ilişkin karar TTSG’nin 21.11.2018 tarihli 9707 sayılı nüshasında ve 13.11.2018 tarihinde Basın İlan Kurumu’nun resmi ilen portalında yayınlanmıştır. Kesin Mühlet kararı ile birlikte konkordato komiseri olarak görevimizin devamına karar verilen Dr. Öğretim Üyesi Mehmet ŞUA, SMMM. Seyit CINDIK ve SMMM. Hayri Hakan KIVANÇ’tan oluşan Heyetimiz, İİK m. 299 uyarınca alacaklılara alacaklarını bildirmeleri için davet gerçekleştirmiş, alacak kayıtlarının tamamlanmasından sonra İİK m. 300 uyarınca alacak kayıtları hakkında borçlunun beyanını almış, alacak kayıtları üzerindeki tahkikatı tamamlamış ve İİK m.290/2-a uyarınca konkordato projesinin tamamlanmasına katkıda bulunarak borçlu tarafından konkordato projesinin nihai halinin sunulmasını sağlamıştır.

Tüm işlemler neticesinde, “Alacaklılar Toplantısı” yapılabilmesi için süreç tamamlanmış olduğundan, Komiser Heyetimizce İİK m. 301 uyarınca 11 Ocak 2020 Cumartesi günü saat :10:30’da, Mahmutbey Mah. Taşocağı Yolu Cad. No:35 Bağcılar/İstanbul adresindeki Holiday İnn İstanbul Airport otelinde borçlunun konkordato teklifini müzakere etmek üzere alacaklılar toplantısı yapılmasına karar verilmiştir.

İİK m.301 gereğince, alacaklıların alacaklılar toplantısından önceki yedi gün içinde Komiserliğimizin uhdesinde bulunan belgeleri, Komiserlik adresimiz olan Osmaniye Mah. Fabrikalar Cad. No: 38, B-Blok D: 8 Bakırköy/İstanbul adresinde inceleyebilecekleri, alacaklıların yukarıda belirtilen yerde, günde ve saatte gerçekleştirilecek toplantıya katılabilecekleri ilan olunur.

Toplantıya gerçek kişi alacaklıların kimliklerini (ve fotokopisini), tüzel kişi alacaklıların ise temsilcilerinin imza sirkülerini (ve fotokopisini), eğer alacaklıyı temsilen oy kullanımı için üçüncü bir kişi katılacak ise bu kişiye “alacaklılar toplantısına katılma, sulh olma ve ibra etme” yetkilerinin de verildiğini gösterir noter huzurunda düzenlenen yetki belgesini, avukat aracılığıyla toplantıya katılım sağlanacak ise “sulh olma ve ibra etme” yetkisini de kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini, toplantı esnasında yanında bulundurması gerekmektedir.

Alacak bir kambiyo senedine (poliçe/bono/çek) dayanıyor ise, senet hamilinin tespiti amacıyla, senedin aslı ile ön ve arka yüzünün fotokopisinin, eğer senet resmi makamlarda ise bu durumu belgeleyen resmi evrakın, toplantı esnasında alacaklının yanında bulundurması gerekmektedir.

İİK m. 302/VII gereği, toplantıya katılamayacak olan alacaklılar, toplantı gününü takip eden yedi (7) gün içerisinde yazılı olarak da oylarını kullanabileceklerdir. Bu durumda alacaklıların oylarını hangi yönde kullandıklarını gösteren yazıyı yukarıda belirtilen belgelerle birlikte Komiserlik adresimize ulaştırmış olmaları gerekmektedir.

Konkordato KomiseriKonkordato KomiseriKonkordato Komiseri
Dr.Öğretim Üyesi Mehmet ŞUASMMM.Seyit CINDIKSMMM. Hayri Hakan KIVANÇ

İlan ve ihtar olunur.

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet-ilani-743328.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim