İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ÖZENSAN MÜHENDİSLİK TAAHHÜT TURİZM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: ÖZENSAN MÜHENDİSLİK TAAHHÜT TURİZM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 92089 / ANKARA

DOSYA ESAS NO: 2018/406

İLAN METNİ

ANKARA 3. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ 2018/406 E. SAYILI DOSYASI KONKORDATO KOMİSERLER KURULU
ÖZENSAN MÜHENDİSLİK TAAHHÜT TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ALACAKLILAR TOPLANTISI İLANI

Ankara 3. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2018/406 E. Sayılı dosyası ile 01/11/2018 tarihinden itibaren 1 yıl süreyle konkordato kesin mühlet süresi verilmiştir ve konkordato geçici komiserlerinin kesin mühlet aşamasında da konkordato kesin komiseri olarak devamına karar verilmiştir. Mahkemenin 25/10/2019 tarihli ara kararına göre, 01/11/2019 tarihinden başlanarak konkordato kesin mühletinin 3 ay süreyle uzatılmasına karar verilmiştir ve aynı kararla komiserlerin görevlerinin devamına karar verilmiştir.
ÖZENSAN MÜHENDİSLİK TAAHHÜT TURİZM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’den alacaklı olanlardan alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklıların 03.01.2020 Cuma günü saat:10.00’da Ankara Adliyesi Konferans Salonu, Atatürk Bulvarı no:52 Sıhhiye- Çankaya/ANKARA adresinde hazır bulunmaları gerekmektedir. Yapılacak toplantıda konkordato projesi müzakere edilecektir.
2004 s. İİK.nun 301. maddesi gereğince alacaklılara, toplantıdan önceki 7 (yedi) gün içinde konkordato komiserliğin uhdesindeki borçluya ait kayıt ve belgeleri, mesai gün ve saatlerinde refakatimizde inceleyebileceklerdir. İnceleme istekleri Osmanlı Caddesi Elit İş Merkezi 27/9 Balgat/Ankara (şirket merkezi) adresinde kabul edilecektir.
2004 s. İİK.nin 302. maddesi gereğince, sadece konkordato projesinden etkilenen alacaklılar oy kullanabilir. Toplantıya bizzat katılacak gerçek kişilerin yanlarında kimlik ve fotokopisini, tüzel kişi alacaklı temsilcisi ve oy kullanımı için yetkilendirilmiş katılımcılar yetki belgelerini veya vekaletnamelerini; avukat aracılığıyla toplantıya katılım sağlanacak ise “sulh olma ve ibra etme” yetkisini kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini yanında bulundurup ibraz etmek zorundadır. İlan ve ihtar olunur.
KONKORDATO KOMİSERLER KURULU

Doç. Dr. Levent BÖRÜAslıhan Seyhan Mehmet BOYACI

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserler-kurulundan-alacaklilara-cagri-711855.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim