İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

KARAHAN GÜNEY

ADI / SOYADI / UNVANI: KARAHAN GÜNEY

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: BİREYSEL

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: BİREYSEL

DOSYA ESAS NO: 2018/928

İLAN METNİ

İLAN
T.C. ESKİŞEHİR ASLİYE TİCARET MAHKEMESİNİN KONKORDATO KOMİSERLERİNDEN

ESAS NO : 2018/928

KARAR NO : 2019/52

Eskişehir Asliye Ticaret Mahkemesinin 2018/928 Esas – 2019/52 karar sayılı dosyasında 16/01/2019 tarihinden başlamak üzere borçlu ATİLA GÜNEY, KARAHAN GÜNEY ve Eskişehir Ticaret Sicil Müdürlüğünün 15518 sicil nosuna kayıtlı davacı ATA YAPI İNŞAAT MALZEMELERİ TARIM TİCARET VE SAN. LTD. ŞTİ. haklarında bir yıl süre ile kesin mühlet kararı verilmiş olup geçici mühlet kararı ile konkordato geçici komiser heyeti olarak görevlendirilen Prof. Dr. Birol YILDIZ, Av. Doç. Dr. Ahmet KARAKOCALI ve Mali Tahlil Uzmanı Mustafa KUTLU’dan oluşan heyetimizin, konkordato komiser heyeti olarak görevinin devamına hükmedilmiştir.
Yukarıda ünvanı ve isimleri yazılı borçlu şirkettten ve şahıslardan 23/10/2018 (geçici mühlet tarihi) tarihinden önce alacaklı olanların ve bu tarihten sonra komiser heyetinin izni olmaksızın yapılan borçlandırıcı işlemlerden alacaklı olanların, alacaklarının dayanaklarını (sözleşme, temlikname, fatura, irsaliye, mutabakat mektubu, hesap ekstresi, senet vs.) gösteren belgelerin aslı veya onalylı suretlerini ve doğan alacak miktarını (İİK. m. 294/3 gereğince rehinli alacaklılar bakımından, işleyen faiz tutarının ayrıca belirtilmesi suretiyle), alacağın paradan başka birşey olması halinde parasal değerini incelemeye ve denetlemeye elverişli hesap dökümü ile birlikte gerçek kişilerde kimlik fotokopisi, tüzel kişilerde noter onaylı imza sirküleri fotokopisini ekleyerek İcra ve İflas Kanununun 299/1. maddesi gereğince İLAN tarihinden 15 gün içerisinde “Av. Doç. Dr. Ahmet KARAKOCALI – Hoşnudiye Mahallesi, 736. Sokak No:2 B BLok Ay Lounge Residence Kat:2 D:11 Tepebaşı/ESKİŞEHİR” adresine PTT aracılığıyla iadeli taahhütlü posta yoluyla veya kargo yoluyla bildirmeleri veya tatil günleri hariç 09.30 / 17.00 saatleri arasında bizzat ya da vekilleri aracılığı ile kayıt yaptırmaları gerekmektedir.
İİK m.299 f.1 c.2 gereğince ilan metninin bir örneğinin bilançoda kayıtlı olan ve projede belirtilen alacaklılardan adresi belli olanlara taahhütlü posta ile gönderilecek olup bu alacaklılar bakımından da 15 günlük süre yine işbu İLAN tarihinden itibaren başlayacaktır. Alacaklarını bildirmeyen alacaklılar, bilançoda kayıtlı olmadıkça konkordato projesinin müzakerelerine kabul edilmeyecektir.
İcra ve İflas Kanununun 288, 290. maddesinin ikinci fıkrası ve 299. maddeler uyarınca ihtar ve ilan olunur.05/11/2019
Konkordato Komiser Kurulu
Prof. Dr. Birol YILDIZ Doç. Dr. Ahmet KARAKOCALI Mustafa KUTLU

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilara-cagri-711115.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim