İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

BURKAY İNŞAAT MADEN ENERJİ MÜH. TUR. TEKS. TAAH. TİC. LTD. ŞTİ.

ADI / SOYADI / UNVANI: BURKAY İNŞAAT MADEN ENERJİ MÜH. TUR. TEKS. TAAH. TİC. LTD. ŞTİ.

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 161249 / ANKARA

DOSYA ESAS NO: 2018/581

İLAN METNİ

BURKAY İNŞAAT MADEN ENER.MÜH.TUR.TEKS.TAAH.TİC.LTD. ŞTİ.
EZK İNŞAAT MADENCİLİK ENER. HAY.İM.TAAH.SAN.LTD.ŞTİ.
YAŞAR KEMAL ERDEM İNŞAAT MADEN MAK. SAN. TİC. A.Ş.

KONKORDATO KOMİSERLERİ KURULUNDAN
ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET

T.C. Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2018/581 Esas sayılı dosyası kapsamında konkordato talebinde bulunan (1) Burkay İnşaat Maden Ener. Müh. Tur. Teks. Taah. Tic. Ltd. Şti., (2) EZK İnşaat Madencilik Ener. Hay. İm. Taah. San. Ltd. Şti. (3) Yaşar Kemal Erdem İnşaat Maden Mak. San. Tic. A.Ş.’nin sunmuş olduğu konkordato projesinin müzakeresi amacıyla Alacaklılar Toplantısı 19/12/2019 Perşembe günü Ankara Adliyesi Konferans Salonunda (Atatürk Bulvarı No: 52 Sıhhiye/ANKARA) gerçekleştirilecektir.

Her bir Şirketin ayrı tüzel kişiliği haiz olması ve alacaklılarının birbirinden farklı kişilerden oluşması nedeniyle;

  1. Burkay İnşaat Maden Ener.Müh.Tur.Teks.Taah.Tic.Ltd. Şti.’nin ’nin toplantısı saat 13:30-15:00 arasında
  2. EZK İnşaat Madencilik Ener. Hay.İm.Taah.San.Ltd.Şti.’nin toplantısı saat 15:00-16:00 arasında
  3. Yaşar Kemal Erdem İnşaat Maden Mak. San. Tic. A.Ş.’nin toplantısı saat 16:00-17:00 arasında gerçekleştirilecektir.

İİK m. 301 gereği toplantı tarihinden önceki yedi (7) gün içinde alacaklıların borçlu Şirketin merkez adresinde (Yüzüncüyıl Mh. Reşit Galip Caddesi Gölgeli Sk. No:5 Çankaya/ANKARA) mesai saatleri içerisinde belgeleri inceleme hakkı bulunmaktadır.

Toplantıya katılacak gerçek kişi alacaklıların kimliklerini (ve fotokopisini), tüzel kişi alacaklıların ise temsilcilerinin imza sirkülerini (ve fotokopisini), eğer alacaklıyı temsilen oy kullanımı için üçüncü bir kişi katılacak ise bu kişiye “alacaklılar toplantısına katılma, sulh olma ve ibra etme” yetkilerinin de verildiğini gösterir noter huzurunda düzenlenen yetki belgesini, avukat aracılığıyla toplantıya katılım sağlanacak ise “sulh olma ve ibra etme” yetkisini de kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini, toplantı esnasında yanında bulundurması gerekmektedir.

Alacak bir kambiyo senedine (poliçe/bono/çek) dayanıyor ise, senet hamilinin tespiti amacıyla, senedin aslı ile ön ve arka yüzünün fotokopisinin, eğer senet resmi makamlarda ise bu durumu belgeleyen resmi evrakın, toplantı esnasında alacaklının yanında bulundurması gerekmektedir.

İİK m. 302/VII gereği, toplantıya katılamayacak olan alacaklıların, toplantı gününü takip eden yedi (7) gün içerisinde yazılı olarak da oylarını kullanabileceklerdir. Bu durumda alacaklıların oylarını hangi yönde kullandıklarını gösteren yazıyı yukarıda belirtilen belgelerle birlikte T.C. Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2018/581 Esas sayılı dosyasına UYAP üzerinden elektronik ortamda göndermeleri rica olunur.

İlan ve ihtar olunur.

KONKORDATO KOMİSERLERİ KURULU

KOMİSERKOMİSERKOMİSER
YALÇIN KOTANOĞLURECEP CANÜMİT ERKAN DURNA

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiser-kuruludan-alacaklilara-cagri-725314.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim