İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

MEHMET ZEKİ UNLU MAMÜLLERİ GIDA OTO KİRALAMA TURİZM NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: MEHMET ZEKİ UNLU MAMÜLLERİ GIDA OTO KİRALAMA TURİZM NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: Merkez-74856 / İZMİR

DOSYA ESAS NO: 2018/1476

İLAN METNİ

T.C.
İZMİR
1. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ

KONKORDATO KOMİSERLİĞİ’NDEN

ESAS NO : 2018/1476 Esas

“ALİ ERALSAY OTEL VE TURİZM NAKLİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ”
“MEHMET ZEKİ UNLU MAMÜLLER GIDA OTO KİRALAMA TURİZM NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ”
“MAKBULE BEYENÇ”

ALACAKLILAR TOPLANTISI DAVETİ
İzmir 1.Asliye Ticaret Mahkemesi’nde 2018/1476 Esas nosu ile görülmekte olan Konkordato (Adi Konkordatodan kaynaklanan – İİK 285 ila 308/h)davası nedeniyle, İzmir Ticaret Sicil Müdürlüğünün Merkez-89240 sicil nosunda kayıtlı ALİ ERALSAY Otel Ve Turizm Nakliye Ticaret Limited Şirketi, MEHMET ZEKİ Unlu Mamüller Gıda Oto Kiralama Turizm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ve Makbule Beyenç 14.03.2019 tarihinde bir yıllık Kesin Mühlet Kararı verilmiş ve konkordato komiseri olarak Prof. Dr. Çağnur BALSARI görevlendirilmiştir.
Komiserliğimizce daha önce alacaklılara davet ilanı yapılmış, alacaklarını bildirmeleri istenmiştir. Gelinen süreçte İcra İflas Kanunu’nun 301. maddesi gereğince alacaklılar toplantısına davet ilanı yapmak gerekmiştir.
Borçluların konkordato projesinin müzakeresi ve oylanması amacıyla 22.11.2019 günü tek bir toplantı yapılacak olup; ikinci bir alacaklılar toplantısının yapılması kanunen mümkün değildir.
Bu doğrultuda, ALİ ERALSAY Otel Ve Turizm Nakliye Ticaret Limited Şirketi, MEHMET ZEKİ Unlu Mamüller Gıda Oto Kiralama Turizm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ve Makbule Beyenç’den alacaklı olup; alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklılar ile aşağıda belirtilen yer, tarih ve zamanlarda konkordato projesinin müzakeresi için toplantı yapılacaktır.
Adi Alacaklıların Toplantı Tarihi ve Yeri: 22 KASIM 2019 Cuma günü saat 15:00-17:00 arasında “Grand Korner Otel Anafartalar Caddesi No.783 Basmane İzmir” adresinde hazır bulunmaları gerekmektedir.
2004 s. İİK.nın 302. maddesi gereğince, sadece konkordato projesinden etkilenen alacaklılar oy kullanabilir. Toplantının bitimini takip eden 7 gün içinde gerçekleşen iltihaklar da İİK. nın 302/6. maddesi uyarınca kabul olunur.
Toplantıya ve oylamaya katılacak veya sonradan oylamaya iltihak edecek alacaklıların, temsilci veya vekillerinin yetkili olduklarını gösterir noter tasdikli imza sirküleri veya vekaletnamelerini ibraz etmeleri gerekmektedir.
2004 s. İİK.nin 301. maddesi gereğince alacaklılar, toplantıdan önceki 7 (yedi) gün içinde belgeleri inceleyebileceklerdir. İnceleme yeri olarak; “Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Oda No. 127/A” komiserlik adresimizde, mesai gün ve saatlerinde inceleme talepleri kabul edileceği ilan ve ihtar olunur. 24.10.2019
Kondordato Komiseri
Prof. Dr. Çağnur BALSARI

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-alacaklilarini-alacaklarini-bildirmeye-davet-ilani-706408.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim