İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

MARMER SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: MARMER SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 29193 / MERSİN

DOSYA ESAS NO: 2018/738

İLAN METNİ

T.C.
MERSİN 1.ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ’NİN 2018/738 ESAS SAYILI DOSYASIYLA

ALACAKLILARI ALACAKLARINI BİLDİRMEYE DAVET İLANI

MARTAŞ NAKLİYAT TURZ. İNŞ. TAR. ÜRN. TEKS. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
MARTAŞ ULUSLARARASI TAŞIMACILIK İNŞ. VE TİC.LTD.ŞTİ.
MARMER PETROL ÜRN. OTOM. NAK. İNŞ. GIDA MAD. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
ENS İNŞAAT TURİZM TAŞIMACILIK SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ.
MARMER SİGORTA ARACILIK HİZ. LTD. ŞTİ.
MARKON LOJİSTİK VE TAŞIMACILIK LTD. ŞTİ.
MAR DIŞ TİCARET VE LOJİSTİK LTD. ŞTİ.
EYÜP OKAN KURT
ABDİ KURT
GÖREVLENDİRİLEN KOMİSER KURULU

Mersin 1.Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2018/738 Esas sayılı dosyasında, konkordato talep eden. Martaş Nakliyat Turz. İnş.Tar.Ürn.Teks.San.ve Tic. Ltd. Şti. , Martaş Uluslar arası Taşımacılık İnş.ve Tic. Ltd. Şti. , Marmer Petrol Ürn. Otom. Nak. İnş. Gıda Mad. San. ve Tic. Ltd. Şti. , Ens İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. , Marmer Sigorta Aracılık Hiz. Ltd. Şti. , Markon Lojistik ve Taşımacılık Ltd. Şti. , Mar Dış Ticaret ve Lojistik Ltd. Şti. , Eyüp Okan KURT ve Abdi KURT hakkında, 19.04.2019 tarihinden başlamak üzere 12 ay süre ile KESİN mühlet kararı verilmiş olup , ilgili kararla Konkordato Komiser Heyeti olarak atanmış bulunmaktayız.
İcra İflas Kanunu’nun 299.maddesi gereğince, Martaş Nakliyat Turz. İnş.Tar.Ürn.Teks.San.ve Tic. Ltd. Şti. , Martaş Uluslar arası Taşımacılık İnş.ve Tic. Ltd. Şti. , Marmer Petrol Ürn. Otom. Nak. İnş. Gıda Mad. San. ve Tic. Ltd. Şti. , Ens İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. , Marmer Sigorta Aracılık Hiz. Ltd. Şti. , Markon Lojistik ve Taşımacılık Ltd. Şti. , Mar Dış Ticaret ve Lojistik Ltd. Şti. , Eyüp Okan KURT ve Abdi KURT ‘ndan alacaklı olanların 19.11.2018 Tarihi itibariyle alacak ve miktarlarını dayanak belgeleriyle birlikte, alacaklı oldukları şirket ve Rehin ve İpotek durumunu da belirterek ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde Çarşı PTT Merkez Müdürlüğü Posta Kutu No : 100 MERSİN adresine bildirmeleri; alacaklarını bildirmeyen alacaklıların bilançoda kayıtlı olmadıkça konkordato projesinin müzakerelerine kabul edilmeyecekleri ilan ve ihtar olunur.

KONKORDATO KOMİSER KURULU
Ali Dursun KOÇ
Gürkan Ahmet GENÇKAYA
Abdurrahman KARAKAŞ

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilara-davet-695677.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim