İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

MÜSLÜM ŞAHİN

ADI / SOYADI / UNVANI: MÜSLÜM ŞAHİN

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: BİREYSEL

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: BİREYSEL

DOSYA ESAS NO: 2018/361

İLAN METNİ

T.C. ADALET BAKANLIĞI
SORGUN 2 .ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ (ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ SIFATIYLA)
2018/361 ESAS SAYILI DOSYA KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN ALACAKLILARI ALACAKLARINI BİLDİRMEYE DAVET İLANIDIR

T.C. Sorgun 2. Asliye Hukuk Mahkemesi, Borçlu Müslüm Şahin hakkında, 2018/361 Esas sayılı Dosyasına 04/04/2019 tarihinden başlamak üzere, 1 yıl süre ile Kesin mühlet kararı verildiğinden;
Borçlu Muslüm Şahin den alacaklı olanların Alacağın doğduğu tarihi belirtmek Suretiyle İcra İflas Kanunun 299/1 Maddesi Gereğince İş bu İlanın Yayımlandığı günden İtibaren 15 Gün İçerisinde Hukuki Dayanakları da açıklanarak ve alacağı kanıtlayan delillerle birlikte Komiserliğimizin Çay Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No 79 Ünal Plaza Kat 5 No 502 Sorgun Yozgat Adresine Hafta İçi Çalışma saatleri içerisinde Elden veya Taahhütlü Posta Yoluyla; Vekil Aracılığı ile Bildirecek Olanların Vekaletname asıllarını eklemek suretiyle Bildirim yapabilecekleri ilan olunur.
Alacak Kaydı Sırasında Gecici Muhlet Kararından Önce ve varsa sonra doğan Alacak Tutarlarının (Kanunun İmkan Tanıdığı Alacaklılar Bakımından İşleyen Faiz Tutarlarının Ayrıca Belirtilmesi Suretiyle),Yabancı Para Alacaklılarınında para alacak Bildiriminin yapıldığı Tarihteki TC Merkez Bankası Efektif Satış Kuru Üzerinden Türk Lirası Karşılığında, Alacağın Paradan Başka bir şey olması durumunda Bildirim Tarihindeki TL değerinin inceleme ve denetime elverişli hesap dökümü eklenerek Sunulması gerekecektir.
15 Günlük Süre İçerisinde Alacak Teyidinde Bulunmayan Alacaklıların Kokordato Ön Projesinde Belirtilen Alacak Tutarı Esas Alınarak Alacaklılar Toplantısına Davet edileceği İlan Olunur.

Alacak Bildirim Adresi:
Çay Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No 79 Ünal Plaza Kat 5 No 502 Sorgun Yozgat

EROL GÜNEŞ Konkordato Komiseri

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilara-davet-690536.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim