İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

UYTAŞ MADENCİLİK NAKLİYAT VE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: UYTAŞ MADENCİLİK NAKLİYAT VE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 11629 / BANDIRMA / BALIKESİR

DOSYA ESAS NO: 2019/146

İLAN METNİ

İLAN
T.C. BANDIRMA 2. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
(ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ SIFATIYLA) BAŞKANLIĞINDAN

ESAS NO : 2019/146 Esas
1-ORGANİKSA TARIM MADENCİLİK NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ (Bandırma Ticaret Sicil Müdürlüğü-11631)
2-UYTAŞ MADENCİLİK NAKLİYAT VE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (Bandırma Ticaret Sicil Müdürlüğü-11629)
3–DUMAN KARDEŞLER ODUN KÖMÜR TAAHHÜT İNŞAAT NAKLİYE GIDA HAYVANCILIK TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (Bandırma Ticaret Sicil Müdürlüğü-11630)
4-TURAN DUMAN – T.C. 62941009214
tarafından adî konkordato talep edilmiş ve İ.İ.K.’nın 286’ncı maddesinde belirtilen belgeleri sundukları belirlenmiştir. Yasa gereğince geçici konkordato mühleti verilmiş, tensiben alınan kararların bir kısmının ilanı gerekmiştir.
Bu kapsamda;
Davacılar-borçlulara iş bu tensip tutanağının davacılara tebliği tarihinden itibaren başlamak üzere üç aylık geçici mühlet verilmiştir.
Davacılar-borçlular adına kayıtlı tüm taşınır ve taşınmaz malların üçüncü kişilere devri, ikinci bir karara kadar yasaklanmıştır. Borçlular, mahkemenin izni dışında mühlet kararından itibaren rehin tesis edemez, kefil olamaz, taşınmaz ve işletmenin devamlı tesisatını kısmen dahi olsa devredemez, takyit edemez ve ivazsız tasarruflarda bulunamaz.
İ.İ.K’nın 288/1 maddesine göre geçici mühlet, kesin mühletin sonuçlarını doğuracağından İ.İ.K.’nın 294, 295, 296 ve 297 maddeleri kıyasen uygulanarak geçici mühlet içinde davacılar aleyhine 6183 Sayılı Kanuna göre yapılan takipler de dahil olmak üzere hangi nedene dayanırsa dayansın her türlü ihtiyati tedbir, ihtiyati haciz ve muhafaza işlemleri de dahil tüm takip işlemlerinin yapılmaması yönünde ihtiyati tedbir kararı verilmiştir. Bu tarihten itibaren yeni icra ve iflas takibi yapılamayacaktır.
Tedbirler İ.İ.K.’nın 206’ncı maddesinin 1’inci sırasında yazılı imtiyazlı alacaklar ve rehinle temin edilmiş alacaklar açısından hüküm ifade etmez.
Geçici mühlet içinde görev yapmak üzere bir konkordato komiseri atanmıştır. Mali Müşavir Ahmet DALYAN komiser olarak atanmıştır.
Davacılardan alacaklı olduğunu iddia edenler iş bu ilanın yayınlandığı günden itibaren yedi (7) günlük kesin süre içerisinde dilekçe ile itiraz edebilir, konkordato mühleti verilmesini gerektiren bir hal bulunmadığını delilleri ile birlikte ileri sürebilir. Bu nedenle duruşmanın 15/11/2019 tarih saat 10.00’a bırakılmasına karar verildiği, ilan olunur.

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-gecici-muhlet-karari-ve-durusma-gununu-ilanen-tebligi-679831.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim