İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

MONTE CARLO TENTE YAZLIK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: MONTE CARLO TENTE YAZLIK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 192647-5 / İSTANBUL

DOSYA ESAS NO: 2018/971

İLAN METNİ

MONTE CARLO TENTE YAZLIK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

KONKORDATO KOMİSERLİĞİ

ALACAKLILARIN ALACAKLARINI BİLDİRMEYE DAVET ÇAĞRI MEKTUBU

1- İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün 192647-5 sicil numarasında kayıtlı MONTE CARLO Tente Yazlık Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’ ne Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanlığının 2018 / 971 Esas sayılı dosyasında, 22.04.2019 tarihinden başlamak üzere bir yıllık kesin konkordato mühlet kararı verilmiş, kesin mühlet kararıyla birlikte, geçici mühlet kararıyla geçici konkordato komiseri olarak görevlendirilen Hafiz COŞKUN konkordato komiser olarak atanmıştır. Konkordato komiserliğimiz tarafından yürütülen konkordato işlemleri kapsamında görevinin devamına hükmedilmiştir.
2- Yukarıda unvanı yazılı şirketten alacaklı olanların, varsa alacaklarının dayanaklarını gösteren belgelerin suretleri çıkarılmış asıllarıyla birlikte bir dilekçeye ekli olarak, İcra ve İflas Kanunu’nun 299. maddesi gereğince, İLAN tarihinden itibaren 15 gün içinde, konkordato komiserliğimizin Güzeller Mah. İbrahim Ağa Cad. No: 18 Kat: 1 Daire: 1 Gebze – Kocaeli adresine, hafta içi (resmi tatil günleri hariç) 09:30 – 17:30 saatleri arasında, bizzat (gerçek kişi alacak kayıtlarında, kimlik fotokopisi; tüzel kişi alacak kayıtlarında, tüzel kişi temsilcilerinin noter onaylı imza sirküleri fotokopisi ile) veya vekilleri aracılığıyla kayıt yaptırabileceklerdir.
3- Vekil vasıtasıyla alacak kaydı yaptıracakların, Avukatlık Kanunu’nun 35. maddesi gereğince yalnızca (vekaletnamesi olan) avukatla temsil edilebilecektir.
4- Alacak kaydının; varsa alacağın dayanağı olan belgelerin onaylanmış suretlerinin, yukarıda yazılı adrese iadeli taahhütlü posta yoluyla gönderilmesi suretiyle de yapılabilecektir. İLAN tarihinden itibaren 15 gün geçtikten sonra Komiserliğimize ulaşan postalar dikkate alınmayacaktır.
5- İİK 299.maddesi c.2 fıkrası gereğince İLAN metninin bir örneğinin adresi belli olan alacaklılara iadeli taahhütlü posta ile gönderileceği hüküm altına alınmış olmakla birlikte, bu alacaklılar bakımından da 15 günlük alacak bildirim süresi yine işbu İLAN tarihinden itibaren başlayacaktır.
6-Alacaklarını bildirmeyen alacaklıların, bilançoda kayıtlı olmadıkça konkordato projesinin müzakerelerine kabul edilmeyecekleri ilan olunur. 03.07.2019

KONKORDATO KOMİSERİ
SMMM. Hafiz COŞKUN

İLAN ADRESİ: https://ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilari-beyana-davet-ilani-650710.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim