İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

MİNT İNŞAAT NAKLİYAT KUM ÇAKIL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: MİNT İNŞAAT NAKLİYAT KUM ÇAKIL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 1804 / BOYABAT / SİNOP

DOSYA ESAS NO: 2019/37

İLAN METNİ

T.C.
BOYABAT ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
1-Hüseyin MAVİŞ 2-İrfan MAVİŞ 3-Magtaş Madencilik İnş.Pet.Ürn.Otm.Taş.Ür.San.ve Tic.Ltd.Şti. 4-Maviş Müteahhitlik İnş.Tah.ve Tic.Ltd.Şti. 5-Mint İnş.Nak.Kum Çakıl San.ve Tic.Ltd.Şti.
KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN İLAN
ALACAKLILARI ALACAKLARINI BİLDİRMEYE DAVET

Konkordato talep eden ve Boyabat Asliye Hukuk Mahkemesi 2019/37 Esas Sayılı kararı ile haklarında 01/07/2019 tarihinden başlamak üzere bir yıllık kesin mühlet verilen, 1- Hüseyin Maviş, 2-İrfan Maviş, 3-Magtaş Madencilik İnş. Pet. Ürn. Otm. Taş. Ür. San.ve Tic.Ltd.Şti., 4- Maviş Müteahhitlik İnş.Tah.ve Tic.Ltd.Şti., 5- Mint İnş.Nak.Kum Çakıl San.ve Tic.Ltd.Şti. ‘den alacaklı olan gerçek ve tüzel kişilerin, alacak tutarlarını Ana para ve fer’ileri ayrı ayrı, imtiyazlı, rehinli olup olmadıklarını faiz işletilmiş ise hesaplama tablosunu da açıkça gösterecek ve açıklayıcı şekilde, ispat edici belgeler ve dayanak evraklarının onaylı suretleri ile birlikte ıslak imzalı olarak iş bu ilanın yayımlanmasını takip eden günden itibaren 15 gün içinde Kale Mahallesi Kazımpaşa Caddesi (Bankalar Caddesi) Arın İş Merkezi No:38 Kat D.10 İlkadım/SAMSUN adresine elden veya taahhütlü posta yoluyla alacaklarını bildirmeleri, aksi halde alacakları bilançoda kayıtlı olmayan alacaklıların konkordato müzakerelerine kabul edilmeyecekleri, oy kullanma hakkından yoksun kalacakları, 2004 Sayılı İcra ve İflas Kanunu’nun 288,290 ıncı maddesinin ikinci fıkrası ve 299 uncu maddeler uyarınca İHTAR VE İLAN olunur.

KONKORDATO KOMİSERİ
Veysel KAYAR

İLAN ADRESİ: https://ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilari-alacaklarini-bildirmeye-davet-ilani-654370.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim