İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

GÜZAY İNŞAAT SANAYİ ve TİCARET LİMİDET ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: GÜZAY İNŞAAT SANAYİ ve TİCARET LİMİDET ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: .

DOSYA ESAS NO: 2019/173

İLAN METNİ

T.C
SAFRANBOLU
2. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
(ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ SIFATIYLA)
ESAS NO : 2019/173 Esas

Davacı GÜZAY İNŞAAT SANAYİ ve TİCARET LİMİDET ŞİRKETİ tarafından Hasımsız olarak açılan ve mahkememizde görülmekte olan Konkordato (Adi Konkordatodan Kaynaklanan (İİK 285 İla 308/h)) davası nedeniyle;
Talep eden – davacı GÜZAY İNŞAAT SANAYİ ve TİCARET LİMİDET ŞİRKETİ konkordato talebinde bulunulmuş olup, mahkememizce talebe ekli belgeler üzerinde şekli olarak yapılan inceleme sonucu İİK’nun 286. maddesince sayılan belgelerin bulunduğu görülmekle; GEÇİCİ MÜHLET KARARI verilmiş olup, ayrıca geçici konkordato komiseri görevlendirilmiştir. Geçici konkordato komiseri olarak Mali Müşavir – Bağımsız Denetçi CEMAL AYBAKIR görev yapmaktadır.
Geçici komiser borçlu faaliyetlerine nezaret edecektir. Ayrıca işletmenin tüm eylem ve incemelerinin geçerliliği geçici komiser onayına tabii tutulmuştur.
Geçici mühlet kararı İİK’nun 288/1 maddesi gereğince kesin mühlet sonuçlarını doğurmakta olup, kesin mühlet sonuçları ise; İİK’nun 294. maddesine göre alacaklılar bakımından; İİK’nun 295. maddesine göre rehinli alacaklılar bakımından, İİK’nun 296. maddesi gereğince sözleşmeler bakımından, İİK’nun 297. maddesi gereğince borçlu bakımından ayrı ayrı düzenlenmiştir. Ayrıca konkordato talep eden – borçlu şirket alacaklılarca, ilandan itibaren 7 günlük kesin süre içerisinde dilekçe ile itiraz edilerek, konkordato mühleti verilmesini gerektiren bir hal bulunmadığı hususu delilleri ile birlikte ileri sürebileceği gibi, mahkememizden de konkordato talebinin reddini talep edebilecekleri İİK’nun 287. maddesi gereğince ilan olunur.

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-gecici-muhlet-karari-ve-itiraz-hakkinin-ilanen-tebligi-670482.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim