İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

EMFA İLETİŞİM HARİTA KADAST. MÜH. TELE.TAŞ. SAN. VE TİC.LTD. ŞTİ

ADI / SOYADI / UNVANI: EMFA İLETİŞİM HARİTA KADAST. MÜH. TELE.TAŞ. SAN. VE TİC.LTD. ŞTİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: .

DOSYA ESAS NO: 2018/534

İLAN METNİ

ALACAKLILARI, ALACAKLARINI BİLDİRMEYE DAVET İLANI

EMFA İLETİŞİM HARİTA KADAST. MÜH. TELE.TAŞ. SAN. VE TİC.LTD. ŞTİ KONKORDATO KOMİSER HEYETİ (T.C. Kahramanmaraş 1. Asliye Hukuk Mahkemesinin 2018/534 Esas Sayılı Dosyası)

Konkordato talep eden ve hakkında 11/04/2019 tarihinden itibaren başlamak üzere bir yıllık kesin mühlet verilen Emfa İletişim Harita Kadast. Müh. Tele.Taş. San. ve Tic.Ltd. Şti.’den alacaklı olanların alacak miktarlarını, dayanaklarını ve varsa delillerini, temsile ve talebe yetkili olduklarını gösteren belge ile birlikte işbu ilan tarihinden itibaren onbeş gün içinde ”ismetpaşa mahallesi 12.sokak no:2 Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş” adresine elden veya taahhütlü posta ile veya [email protected] adresine e-mail yolu ile alacaklarını bildirmeleri, aksi halde alacakları bilançoda kayıtlı olmayan alacaklıların konkordatomüzekkerelerine kabul edilmeyecekleri, oy kullanma hakkından yoksun kalacakları, İcra ve İflas Kanunu’nun 288, 290 ıncı maddesinin ikinci fıkrası ve 299 uncu maddeler uyarınca ihtar ve ilan olunur.

İLAN ADRESİ: https://ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiser-heyetinden-alacaklilara-cagri-649126.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim